Αυτή ήταν η κατάσταση που επικρατούσε  έξω από το γραφείο του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας, Γιάννη Σηφάκη στο κέντρο της Αριδαίας.


Στην ακριτική πόλη της Πέλλας που γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τι θα πει να είσαι Μακεδόνας Έλληνας.

Στην πόλη της Πέλλας όπου 40 σύλλογοι από την Αλμωπία υπέγραψαν ψήφισμα κατά της πρόσφατης συμφωνίας των Πρεσπών (αυτή που έκανε περήφανο τον Σηφάκη) και το παρέδωσαν στο γραφείο του βουλευτή.

Λίγο πριν βεβαίως χιλιάδες κόσμου πλημμύρισαν την πόλη με σημαίες και συνθήματα κατά της κυβέρνησης που έδωσε στους Σκοπιανούς το δικαίωμα να αποκαλούνται «Μακεδόνες».

Το συλλαλητήριο ήταν πραγματικά τεράστιο για τα δεδομένα της πόλης με τους διοργανωτές να προχωρούν, όπως βλέπετε και στις εικόνες, στην παράδοση του ψηφίσματος στο γραφείο του κ. Σηφάκη... μπας και αντιληφθεί αυτός και οι συνάδελφοι τι έχουν υπογράψει.
Ο συγκεκριμένος βουλευτής φαίνεται ότι ζει αξέχαστες στιγμές στην πρώτη του κοινοβουλευτική εμπειρία μιας και τον Φεβρουάριο του 2016 αγρότες είχαν ρίξει κοπριές και ακτινίδια έξω από το γραφείο του.Η σημερινή εικόνα με τους αστυνομικούς να έχουν παραταχθεί ώρες πριν έξω από το γραφείο του προφανώς θα αποτελεί άλλη μια ανάμνηση για να διηγείται για τα όσα έχει πράξει για τον τόπο του και την χώρα!Χιλιάδες συντοπίτες του βουλευτή διαδήλωναν στο κέντρο της Αριδαίας (έξω απο το γραφείο του) φωνάζοντας ανεπίθυμοι οι βουλευτές στις εκδηλώσεις των συλλόγων.


πηγή: pellanews.gr

Δημοσίευση σχολίου

Blogger