Στο χείλος μιας …

νέας εποχής βρίσκεται από τις 15 Μαΐου η ανθρωπότητα, εξαιτίας της σημαντικότερης πλανητικής μετακίνησης της χρονιάς, που σηματοδοτήθηκε με την είσοδο του Ουρανού στον Ταύρο, η οποία έδωσε το σύνθημα να τρίξουν συθέμελα οι δομές της οικονομίας, της κερδοσκοπίας, του τραπεζικού συστήματος, των ασφαλειών και των ηθικών αξιών.

Σύμφωνα με την πολιτική αστρολόγο Δήμητρα Παπανικολοπούλου, η αλλαγή θα είναι μεγάλη μέχρι τον Μάρτιο του 2019, καθώς θα φέρει μετωπικές συγκρούσεις σε όλα τα επίπεδα, με τις νέες συνεργασίες που θα προκύψουν να οδηγούν από το βάθος του ερέβους στο εκθαμβωτικό φως.

«Φωτισμένοι ηγέτες, πατώντας σε υγιή μονοπάτια, αναλαμβάνουν όχι μόνο να βρουν αλλά και να δώσουν λύσεις, αφήνοντας τα πάντα στο παρελθόν» λέει η γνωστή αστρολόγος και εξηγεί ότι ο Ουρανός παραμένει σε κάθε ζώδιο περίπου επτά χρόνια, ενώ χρειάζονται περίπου 84 χρόνια για να ολοκληρωθεί ο κύκλος του και στα 12 ζώδια.



Επαναστάσεις

«Ο συγκεκριμένος πλανήτης συνδέεται με τη διανόηση, τις επαναστάσεις, τις προηγμένες έρευνες και τεχνολογίες, την επιστήμη, τις εφευρέσεις, τις ανακαλύψεις, τις ανώτερες νοητικές συλλήψεις και τη μεταφυσική. Είναι προοδευτικός, εκκεντρικός, ψυχρός και αγαπά το όραμα, την πρωτοπορία, τη μεταμοντέρνα εποχή, την αλλαγή. Ο Ουρανός στο ζώδιο του Υδροχόου βρίσκεται σε κυριαρχία, στο ζώδιο του Σκορπιού σε έξαρση, στο ζώδιο του Λέοντα σε αδυναμία και στο ζώδιο του Ταύρου σε πτώση».

Η είσοδος του Ουρανού στον Ταύρο πραγματοποιήθηκε στις 15 Μαΐου και στις 8 Νοεμβρίου θα γυρίσει ανάδρομος στον Κριό, ως τις 7 Μαρτίου 2019. Από τότε και ως τις 26 Απριλίου 2026 θα βρεθεί οριστικά πλέον στο ζώδιο του Ταύρου, όπου μπορούμε να ελπίζουμε σε καλύτερες μέρες.



Αναφορικά με την Ελλάδα, η είσοδος του Ουρανού στον Ταύρο σηματοδοτεί τη δύσκολη αρχή του τέλους, σύμφωνα με την εκπρόσωπο της American Federation of Astrologers. «Την ώρα που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ. διατυμπανίζει ως σπουδαίο κατόρθωμά της την έξοδο της χώρας από τα χρόνια των Μνημονίων, ο Ουρανός στον Ταύρο φέρνει αναταράξεις στο τραπεζικό σύστημα, με κίνδυνο οι τράπεζες που υπάρχουν τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη να χαθούν, δημιουργώντας νέα τραπεζικά συστήματα. Οι Ελληνες, εξαιτίας της φορομπηχτικής πολιτικής και των περικοπών στις συντάξεις, καλούνται μέσα από ξαφνικές εκλογές να βάλουν φρένο στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος υποστηρίζει πως βγαίνουμε από τα Μνημόνια. Η αλήθεια είναι πως ο Ουρανός, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας μαζί με την Πανσέληνο του καλοκαιριού θα ξεσκεπάσουν τόσο εκείνον όσο και την αλήθεια που θέλει τη χώρα να βγαίνει από το Μνημόνιο φαινομενικά και όχι πραγματικά» υποστηρίζει η Δημήτρα Παπανικολοπούλου και συνεχίζει: «Διασπάσεις κομμάτων, πολιτική διαφθορά, αλλαγή κυβέρνησης και πρωθυπουργού, πιθανές εξεγέρσεις μεταναστών και θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο, πρόβλημα στη Θράκη και στα σύνορα με την Αλβανία, σκάνδαλα και αύξηση της εγκληματικότητας έχει το “μενού” της σημαντικής πλανητικής μετακίνησης, μαζί με ακραία καιρικά φαινόμενα, δυστυχήματα, αλλά και ανακαλύψεις νέων φαρμάκων».

Χαοτικό, όμως, μοιάζει το σκηνικό και σε όλον τον πλανήτη. «Προμηνύονται τρομοκρατικά χτυπήματα σε κεντρική Ευρώπη και Ρωσία, απόπειρα δολοφονίας του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν και του Ντόναλντ Τραμπ, έξοδος της Ιταλίας από την ευρωζώνη και οικονομικό κραχ στην Αμερική» λέει η γνωστή αστρολόγος.

Πώς επηρεάζεται κάθε ζώδιο



Κριός
Καινούργιες ανατροπές και καινούργια ταξίδια σε άλλες πολιτείες σάς φέρνει ο Ουρανός. Είναι θετικό διάστημα να αρχίσετε μια νέα συνεργασία με μέσα μαζικής ενημέρωσης ή επιχειρήσεις που σας φέρνουν χρήματα και δόξα. Το παρελθόν σας είναι αυτό που θα σας απογειώσει οικονομικά. Είστε ο ηγέτης στο τιμόνι της επαγγελματικής νέας αρχής σας. Συναισθηματικά παραμένετε αδρανείς, ενώ οι αδέσμευτοι μπαίνετε σε νέες περιπέτειες.

Ταύρος
Η είσοδος του Ουρανού στον Ταύρο σάς προσκαλεί να ανακαλύψετε επιτέλους τον εαυτό σας. Αυτό θα μπορούσε να είναι το μάθημα που καλείστε να μάθετε καλύτερα απ’ όλα. Μην ντρέπεστε να δείξετε στον κόσμο ποιοι πραγματικά είστε. Υποστηρίζοντας τις ανάγκες σας, φορώντας εντυπωσιακά ρούχα και μοιράζοντας ισχυρές ιδέες, θα αλλάξετε την αντίληψη του κοινού για σας. Οικονομική σταθεροποίηση, αλλά και νέοι έρωτες.

Δίδυμοι
Ο Ουρανός προσφέρει μια ευκαιρία για ξεκούραση, χαλάρωση και σκέψη. Η αγάπη είναι το καταφύγιό σας, ενώ μια παθιασμένη σχέση θα μπορούσε να «σκάσει» σαν λουλούδι. Αν είστε ήδη σε σχέση, αφιερώστε περισσότερο χρόνο στις αισθησιακές απολαύσεις μαζί με τον σύντροφό σας. Να είστε ανοιχτοί και ενθαρρυντικοί μεταξύ σας. Αν είστε ικανοποιημένοι στον σεξουαλικό τομέα, όλα βελτιώνονται στη σχέση σας.



Καρκίνος
Με τον Ουρανό αδράξτε κάθε ευκαιρία για να παρευρεθείτε σε πάρτι, επαγγελματικές συναντήσεις και συγκεντρώσεις. Θα συναντήσετε καταξιωμένους ανθρώπους που ενδιαφέρονται για σας. Με τη βοήθειά τους θα μπορείτε να προβάλετε το δημιουργικό έργο σας, να βρείτε αγάπη ή να αυξήσετε τα κέρδη σας. Κρατήστε τα αυτιά σας ανοιχτά για κάποιον με βελούδινη φωνή. Αυτό το άτομο θα σας είναι ιδιαίτερα χρήσιμο.

Λέων
Ο Ουρανός φέρνει συναρπαστικές προοπτικές σταδιοδρομίας. Αν ο επαγγελματικός χώρος δεν σας κάθεται καλά, ετοιμαστείτε για αλλαγές. Εργασία που περιλαμβάνει προϊόντα πολυτελείας, ακίνητα ή φαγητό και γενικότερα παροχή στο κοινό αγαθών και υπηρεσιών που κάνουν τη ζωή του να φαίνεται πλούσια σας ταιριάζει απόλυτα. Εάν έχετε μια επιχείρηση, θα μπορούσατε να πάρετε δημοσιότητα από ένα άρθρο περιοδικών ή μια θέση στα blogs.

Παρθένος
Δεν υπήρξε ποτέ καλύτερος χρόνος για να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας. Η απόκτηση ενός προχωρημένου πτυχίου, η δημοσίευση ενός βιβλίου ή η προσγείωση σε μια εντυπωσιακή θέση διδασκαλίας είναι όλα τα δώρα που μπορεί να προσφέρει ο Ουρανός, με τον έρωτα να παίζει καθοριστικό ρόλο. Η ανταλλαγή ιδεών, η απόκτηση προηγμένων γνώσεων και η εξερεύνηση άγνωστων πραγμάτων θα φέρουν τη νοητική διέγερση που επιθυμείτε.



Ζυγός
Μια παθιασμένη συνάντηση θα μπορούσε να βλάψει τον ψυχικό κόσμο σας. Η αγορά ενός σπιτιού ή η μετεγκατάστασή σας σε μια όμορφη περιοχή μπορεί να είναι τα δώρα. Αν χρειάζεστε ένα δάνειο, αυτή είναι η καλύτερη στιγμή ολόκληρου του έτους για να πάρετε. Εάν είστε σε μια σχέση, οργανώστε μια ρομαντική εκδρομή που να είναι προσαρμοσμένη στο γούστο του συντρόφου σας.

Σκορπιός
Αυτός ο Ουρανός σάς προσκαλεί να ενώσετε τις δυνάμεις σας με έναν πραγματιστή. Η γήινη αίσθηση του χιούμορ σας, σε συνδυασμό με τις αντιλήψεις σας, κάνουν έναν ασυναγώνιστο συνδυασμό. Αν είστε έτοιμοι να παντρευτείτε ή να συνάψετε μια επιχειρηματική συνεργασία, πάρτε την μπάλα στα χέρια. Το άλλο σας μισό θα σας δώσει τη συναισθηματική, την οικονομική και τη δημιουργική υποστήριξη για την επιτυχία.

Τοξότης
Αν ψάχνετε για δουλειά, θα σας προσφερθεί μια σταθερή θέση που θα πληρώνει καλά. Αξιοποιήστε αυτή την ευκαιρία για να εξοφλήσετε τα χρέη σας και να αυξήσετε τις αποταμιεύσεις σας. Η δουλειά θα σας χαρίσει οικονομική ασφάλεια, αλλά θα σας δώσει και πολύτιμη εμπειρία. Εάν είστε ικανοποιημένοι με την τρέχουσα θέση σας, ρίξτε την ενέργειά σας εκεί και προσοχή στην ψυχική υγεία σας.



Αιγόκερως
Αχ, αυτός ο Ουρανός είναι έτοιμος να σας κάνει… ντους με ρομαντισμό, περιπέτεια και δημιουργική εκπλήρωση. Να είστε ανοιχτοί σε όλη τη γενναιοδωρία που έρχεται, το αξίζετε. Αν ψάχνετε για αγάπη, θα τη βρείτε, ενώ, αν θέλετε να αυξήσετε το εισόδημά σας, θα σας δοθούν οι τρόποι μέσα από συνεντεύξεις εργασίας, ημερομηνίες και οντισιόν. Οι άνθρωποι ανταποκρίνονται με ενθουσιασμό στη διορατική αύρα σας.

Υδροχόος
Αν δεν είστε ευχαριστημένοι με την τρέχουσα ζωή σας, έχετε τύχη. Θα μπορούσατε να βρείτε ένα όμορφο μέρος για να ζήσετε, με τη βοήθεια του Ουρανού. Αν λατρεύετε τον σημερινό χώρο διαβίωσης, εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία για να διοργανώσετε μια εορταστική οικογενειακή επανένωση. Εάν αντιμετωπίζετε μια δύσκολη επιλογή, ξεφύγετε σε ένα γαλήνιο καταφύγιο. Μια περίοδος ησυχίας μπορεί να οδηγήσει σε μια τεράστια επανάσταση.

Ιχθύες
Είστε ευλογημένοι με τεράστια δημιουργική ικανότητα. Η άσκηση της φαντασίας σας όσο το δυνατόν περισσότερο αναδεικνύει τον καλύτερο εαυτό σας. Οχι μόνο θα αποκτήσετε πολύτιμες δεξιότητες μέσα από αυτό το μάθημα, αλλά θα δημιουργήσετε και μια δυνατή φιλία. Η σταθεροποίηση των οικονομικών και οι νέοι έρωτες σας αναδεικνύουν. Η συμμετοχή σε επαγγελματική ομάδα, αθλητικό σωματείο ή πολιτική οργάνωση θα σας πάει στην κορυφή.
ΠΗΓΗ: olagossip123.eu

Δημοσίευση σχολίου

Blogger