Πηγή εικόνας: ΑΝΤ1


Συνεδρίασε το ΚΥΣΕΑ το απόγευμα της Κυριακής (05.08.2018) - Προχώρησαν στην αντικατάσταση των αρχηγών Πυροσβεστικής και Αστυνομίας - Αναμένεται και η αποπομπή του γενικού γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Γιάννη Καπάκη
Η παραίτηση του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα, το απόγευμα της Παρασκευής (03.08.2018),  έφερε εξελίξεις -σε επίπεδο ηγεσίας- στην Πυροσβεστική και την Αστυνομία, μετά τις φονικές πυρκαγιές της 23ης Ιουλίου στην Ανατολική Αττική.

Το απόγευμα της Κυριακής συνεδρίασε το ΚΥΣΕΑ, το οποίο αποφάσισε την καρατόμηση των αρχηγών τους. Οι δύο πρώην αρχηγοί της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας φέρονται να είχαν ενημερωθεί ,πριν από την συνεδρίαση, από τον Πάνο Σκουρλέτη, ο οποίος έχει αναλάβει πλέον και το χαρτοφυλάκιο της προστασίας του Πολίτη, μετά την παραίτηση Τόσκα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού, αναφορικά με τις αποφάσεις της συνεδρίασης του ΚΥΣΕΑ, «νέος αρχηγός της Πυροσβεστικής αναλαμβάνει ο μέχρι σήμερα Υπαρχηγός, Αντιστράτηγος Ματθαιόπουλος Βασίλειος και νέος αρχηγός της Αστυνομίας, ο μέχρι σήμερα Υπαρχηγός, Αντιστράτηγος Ανδρικόπουλος Αριστείδης».


newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

Blogger