Εξωλέμβιος σκάφους με τουρκική σημαία, μπήκε στην κολυμβητική περιοχή του Αγίου Προκοπίου κοντά στο εκκλησάκι. Οι λουόμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα και η ναυαγοσώστρια έσπευσε και ζήτησε την άμεση απομάκρυνση του μηχανοκίνητου σκάφους από την κολυμβητική περιοχή.




Παρά τις επισημάνσεις και τις υποδείξεις της, η ναυαγοσώστρια ήταν αποδέκτης αναιδούς συμπεριφοράς από επιβαίνουσα στην εξωλέμβιο που ούτε λίγο ούτε πολύ της είπε με περισσό θράσος, ότι θα πηγαίνουν όπου θέλουν! Στη συνέχεια, αποβιβάστηκαν και κατευθύνθηκαν σαν να μην είχε συμβεί τίποτα σε παραλιακό εστιατόριο για να γευματίσουν.

Αμέσως η ναυαγοσώστρια επικοινώνησε με τη Λιμενική Αρχή Νάξου, ενώ ενημέρωσε για το συμβάν και το συνάδελφό της που βρισκόταν στην ίδια παραλία σε άλλο σημείο.

Απαιτήθηκαν αρκετές κλήσεις από την πλευρά τους, μέχρι τελικώς δυο Λιμενικοί να φτάσουν στην παραλία και να ενημερωθούν για το συμβάν από τη ναυαγοσώστρια, που τους έδωσε τις σχετικές λεπτομέρειες.

Οι Λιμενικοί κατευθύνθηκαν στο εστιατόριο προς αναζήτηση των επιβατών που είχαν αποβιβαστεί από την εξωλέμβιο, ενώ στη συνέχεια κάλεσαν και συνομίλησαν με τον οδηγό της.


ΠΗΓΗ: stoxos.gr/Cyclades Voice

Δημοσίευση σχολίου

Blogger