Κατέρρευσε ακατοίκητο σπίτι στην οδό Ερμού 90 και έχει προκληθεί ζημιές σε όχημα που ήταν σταθμευμένο μπροστά στο κτίριο. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια αναφορά για τραυματίες. Παράλληλα, η Πυροσβεστική έχει δεχθεί μέχρι στιγμής 15 κλήσεις για απεγκλωβισμούς από ασανσέρ.



Όλος ο νομός και ο Πειραιάς ταρακουνήθηκαν πολύ. Το εστιακό βάθος εντοπίζεται στα 12 χιλιόμετρα. Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως το επίκεντρο του σεισμού ήταν 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Αττικής, κοντά στην Πάρνηθα. Πιο συγκεκριμένα, οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως το επίκεντρο του σεισμού ήταν η Μαγούλα και πιο συγκεκριμένα σε απόσταση 3 χλμ.

Στο κέντρο της Αθήνας υπάρχουν αναφορές για ζημιές, ενώ όλες οι μαρτυρίες από ανθρώπους στην Αττική, με τους οποίους ήρθε σε επαφή το ethnos.gr κάνουν λόγο για ισχυρή δόνηση.

πηγή: thefact.gr
loading...
Tο iokh.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται ενώ το iokh.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger