Ακριβώς 5 ώρες περίπου πριν τον σεισμό στην Αθήνα, αναδημοσιεύσαμε στην σελίδα μας στο FACEBOOK τον παρακάτω σύνδεσμο με τον εξής υπότιτλο: 
"Αυτή την χρονική περίοδος κι αν έρχεται το μήνυμα αυτό να προειδοποιήσει ..."

Είναι τυχαίο αυτό;

Δείτε την ανάρτηση: 






Μια μέρα πριν την σειρά σεισμικών δονήσεων στην Ιταλία, ο Νικ. Αργυρίου στο κανάλι του στο youtube, ανέβασε ένα  βίντεο μισού λεπτού περίπου... 

Αμέσως τότε τα τρολ των κατσαπλιάδων  άρχισαν τα υβριστικά σχόλια. Αλλά το περίεργο είναι ότι εμείς εδώ οι συνεργάτες του στο blog, ζητήσαμε εκείνο το διάστημα κάποιες εξηγήσεις για το τι εννοεί, τότε εκείνος έδωσε για πρώτη φορά μια αινιγματική  απάντηση : 

" Εκείνοι που ξέρουν να διαβάζουν τα σημάδια που έχω φανερώσει στα προηγούμενα βίντεο και τα σημάδια της μάνας γης έχουν ήδη καταλάβει ακριβώς για το τι προειδοποιώ... "


Δεν είναι τυχαίο πως τα περισσότερα που έχουν ειπωθεί από το συγκεκριμένο πρόσωπο έχουν επιβεβαιωθεί..


Δείτε περισσότερα ΕΔΩ ...

loading...
Tο iokh.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται ενώ το iokh.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger