Η Γερμανική focus.de δημοσίευσε άρθρο που αναφέρει ότι ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ κάλεσε τώρα τους πολίτες σε τρεις πολιτείες, VIRGINIA, MICHIGAN KAI MINNESOTA να «απελευθερώσουν» την πατρίδα τους με το δικαίωμα τους ως πολίτες να κατέχουν  όπλα.

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ επέδειξε αλληλεγγύη προς τους διαδηλωτές που ζητούν τον τερματισμό των περιορισμών εξόδου λόγω covid-19 και, δήλωσε μεταξύ των άλλων ότι είναι υπό πολιορκία!









Διαδηλώσεις κατά των περιορισμών εξόδου λόγω κοροναϊού, πραγματοποιήθηκαν και στις τρεις πολιτείες τις τελευταίες ημέρες. Και οι τρεις πολιτείες  διέπονται επίσης από κυβερνήτες πολιτικούς του Δημοκρατικού Κόμματος - ο Τραμπ, από την άλλη πλευρά, είναι Ρεπουμπλικανός.

Ένοπλοι διαδηλωτές μπροστά από το Καπιτώλιο


Κατά τη διάρκεια της μεγαλύτερης διαμαρτυρίας, περίπου 3.000 διαδηλωτές, μερικοί από τους οποίους ήταν οπλισμένοι, διαμαρτυρήθηκαν την Τετάρτη στο Λάνσινγκ (Lansing) , πρωτεύουσα του Μίσιγκαν. Την Παρασκευή, περίπου 800 άτομα διαδήλωσαν μπροστά από την κατοικία του κυβερνήτη στην πρωτεύουσα της Μινεσότα  με το έμβλημα «Απελευθερωμένη Μινεσότα».

Επίσης την Παρασκευή, ο Τραμπ επιτέθηκε στον δημοκρατικό κυβερνήτη της Νέας Υόρκης Άντριου Κουόμο:

Tο iokh.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται ενώ το iokh.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger