Είναι θανατηφόρος και όλοι τον φοβούνται. Ο καρκίνος. Στατιστικά αποκαλύπτουν ότι 1 στους 2 άνδρες και 1 στις 3 γυναίκες θα αναπτύξουν κάποια μορφή καρκίνου στη ζωή τους. Και οι ασθενείς με καρκίνο είναι σε μια σταθερή αύξηση.

Μαζί με τον καρκίνο, έρχεται η θεραπεία του καρκίνου η οποία είναι ακριβή, και πολύ κερδοφόρα. Ίσως γι “αυτό μια επιστήμονας που ονομάζεται Johanna Budwig ανέπτυξε ένα πρωτόκολλο για τη θεραπεία του καρκίνου, αλλά απορρίφθηκε λόγω των μηδενικών κερδών που φέρνει. Οι έρευνες για τον καρκίνο χρηματοδοτούνται σε μεγάλο βαθμό, αλλά ακόμα δεν έχει βρεθεί μια θεραπεία. Το λάδι κάνναβης έχει μεγάλο ενδιαφέρον, αλλά ακόμα δεν είναι διαθέσιμο για όλους τους ασθενείς με καρκίνο. Αν δεν φέρνει κέρδος, τότε δεν έρχεται καθόλου.

Υπάρχει ένα αυξανόμενο ενδιαφέρον για τη θεραπεία με λάδι κάνναβης, αλλά δεν είναι διαθέσιμη για όλους τους ασθενείς που εμφανίζονται κάθε χρόνο. Ως συνήθως στην κοινωνία μας, τα λεφτά μιλάνε. Ακόμη και σε βάρος της θεραπείας και της εξοικονόμησης ζωών. Τα λεφτά μιλάνε. Στη βιομηχανία του καρκίνου, είναι 125 δις το χρόνο για να είμαστε ακριβείς. Έτσι η Γερμανίδα επιστήμονας Johanna Budwig, βρήκε μια θεραπεία του καρκίνου το 1951. Αυτή η 6 φορές υποψήφια για το βραβείο Νόμπελ που κατέχει δύο διδακτορικά, το ένα στον τομέα της ιατρικής και το άλλο στη φαρμακευτική χημεία, ήταν επίσης μια καλή μαθήτρια της φυσικής, της ψυχολογίας, και της βιοχημείας.

Δείτε τι είχε να πει για τη θεραπεία του καρκίνου:

«Έχω την απάντηση με τον καρκίνο, αλλά οι Αμερικανοί γιατροί δεν ακούν. Έρχονται εδώ και παρατηρούν τις μεθόδους μου και είναι εντυπωσιασμένοι. Στη συνέχεια, θέλουν να κάνουν μια ειδική προσφορά, ώστε να την πάρουν στην πατρίδα τους και να βγάλουν πολλά χρήματα. Εγώ δεν θα το κάνω, έτσι είμαι στη μαύρη λίστα σε κάθε χώρα.»

Διορίστηκε από την κυβέρνηση να ηγηθεί της έρευνας στη διαδικασία της σκλήρυνσης ελαίων σε στερεά. Έτσι ανακάλυψε πόσο επικίνδυνα είναι τα λιπαρά οξέα (υδρογονωμένα έλαια) για την ανθρώπινη υγεία. Και τότε ήρθε η θεραπεία για τον καρκίνο, καθώς και για πολλές άλλες ασθένειες, όπως η αρθρίτιδα, ο διαβήτης,τα καρδιαγγειακά προβλήματα και οι δυσλειτουργίες του ήπατος. Βρήκε ότι τα καρκινικά κύτταρα είναι κύτταρα τα οποία στερούνται αυτού που χρειάζονται για να ωριμάσουν και τα ερυθρά αιμοσφαίρια των ασθενών με καρκίνο δεν έχουν κανένα λιπαρό στρώμα. Οι υγιείς άνθρωποι έχουν αυτό το στρώμα.

Ξεκίνησε να θεραπεύσει ασθενείς με καρκίνο, συγκεντρώνοντας ένα ποσοστό επιτυχίας 90%. Είχε επιτυχία ακόμη και σε εκείνους στο στάδιο 4.

Δείτε από τι αποτελείται η θεραπεία της:

Διατροφή και αλλαγές στη δίαιτα .
Όχι πρόσθετα,
Όχι ζωικά προϊόντα εκτός από το κουάρκ (τυρί) ή τυρί cottage, σε συνδυασμό με το λινέλαιο.

Θα είναι ο συνδυασμός των πρωτεϊνών και του ελαίου τα οποία θα παρέχουν τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά σε μοριακό επίπεδο. Τα καρκινικά κύτταρα στη συνέχεια θα απορροφηθούν ή θα αποβληθούν. Το σώμα εν τω μεταξύ θα είναι απολύτως υγιές σε 3 μήνες.

Είχε μεγάλη επιτυχία στους ασθενείς της κατά τη διάρκεια της έρευνας και όλα τα είδη του καρκίνου υποβλήθηκαν σε θεραπεία.

Εδώ είναι οι κατευθυντήριες γραμμές και οι κανόνες της σχετικά με τη θεραπεία του καρκίνου:

-Θα Πρέπει να πάρετε επαρκείς ποσότητες της ήλιου, προκειμένου να τονώσετε την επούλωση στο μυαλό και το σώμα
-Πιείτε μόνο καθαρό νερό
-Αποφύγετε κρέας, ζάχαρη, ή ζωικό λίπος
-Ποτέ μην χρησιμοποιείτε αποφάγια, τρώτε το φαγητό αμέσως μετά την παρασκευή του
-Αποφύγετε όλα τα επεξεργασμένα τρόφιμα από τη διατροφή σας
-Θα πρέπει να αλέσετε φρέσκους σπόρους λιναριού και να τα καταναλώνετε μέσα σε 15 λεπτά

-Ετοιμάστε μόνο φρέσκα και βιολογικά φρούτα και λαχανικά
-Συνδυάστε κουάρκ ή τυρί cottage και λινέλαιο σε αναλογία 2:1 και αναμείξτε μέχρι να μην υπάρχει ορατό το έλαιο που επιπλέει
-Αποφύγετε όλα τα είδη φαρμάκων και συμπληρωμάτων
-Στην περίπτωση του καρκίνου, η Δρ. Budwig συνέστησε την κατανάλωση 8 κουταλιών λινελαίου (στο μείγμα) σε καθημερινή βάση. Για την πρόληψη του καρκίνου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο μια κουταλιά της σούπας καθημερινά.

Εξαλείψτε όλες τις τοξικές πηγές, όπως είναι τα trans-λιπαρά οξέα, και καρκινογόνα μαγειρικά σκεύη όπως το πλαστικό και τα επικαλυμμένα με τεφλόν τηγάνια.

Τώρα, μετά από 5 δεκαετίες, η επιστήμη όντως χρησιμοποιεί τη μελέτη του ελαίου και των λιπών και την επιρροή τους στο σώμα.

Χρησιμοποιήστε υλικά υψηλής ποιότητας για την καλύτερη δυνατή υγεία. Υψηλής ποιότητας λάδι λιναριού και καλής ποιότητας, οργανικά χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά τυρί cottage που έχει ένζυμα και προβιοτικά.

Η διατροφή Budwig μπορεί να βοηθήσει αποτελεσματικά όχι μόνο την πρόληψη, αλλά και την θεραπεία του καρκίνου.

Εδώ είναι οι οδηγίες για το πώς να προετοιμάσετε το μείγμα της διατροφής Budwig: 

Αναμείξτε μια κουταλιά της σούπας λάδι λιναριού και 2 κουταλιές της σούπας βιολογικό τυρί με χαμηλά λιπαρά cottage ή κουάρκ για κάθε 45 κιλά ενός ατόμου. Οι δόσεις μπορούν να ρυθμιστούν με βάση τα συμπτώματα.

Σε ένα γυάλινο δοχείο, προσθέστε μια κουταλιά της σούπας λινέλαιο, και προσθέστε δύο κουταλιές οργανικό, χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά (2% ή λιγότερο) τυρί cottage ή κουάρκ. Ανακατέψτε χρησιμοποιώντας ένα μπλέντερ για 1 λεπτό. Μην ανακατεύετε με το χέρι.

Τώρα αλέστε μερικές κουταλιές της σούπας καφέ ή σπόρους λιναριού σε ένα μύλο του καφέ για ένα λεπτό. Μεταφέρετε τα σε ένα γυάλινο μπολ και προσθέστε το μείγμα λαδιού και τυριού. Ανακατέψτε καλά με ένα κουτάλι. Μπορείτε να προσθέσετε ξηρούς καρπούς, φρούτα ή μπαχαρικά.

Έτοιμοι! Η απόλυτη θεραπεία του καρκίνου αποδεικνύεται αποτελεσματική για πολλούς!


Πηγή / Copyright: damn.com

Μετάφραση / Επιμέλεια άρθρου: taz.gr
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger