Τέσσερις μήνες συμπληρώνονται σε λίγες μέρες από την ημέρα που ο Παντελής Παντελίδης έχασε τη
ζωή του και οι εξελίξεις είναι ραγδαίες. Τα στοιχεία που προέκυψαν από την δικογραφία που σχηματίστηκε για το τροχαίο έχουν προκαλέσει σεισμό γεννώντας παράλληλα ακόμη πιο πολλά ερωτήματα. Αίσθηση προκαλεί ότι οι καταθέσεις των δυο κοριτσιών της Φρόσως Κυριάκου και της Μίνας Αρναούτη που ήταν μαζί με τον Παντελή στο μοιραίο τζιπ   έρχονται σε πλήρη αντίθεση με εκείνα που ισχυρίζονται οι υπόλοιποι μάρτυρες.

Το  έγκυρο και τεκμηριωμένο ρεπορτάζ σήμερα έρχεται να κάνει ακόμη μια αποκάλυψη. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον δικηγόρο της Φρόσως Κυριάκου Χρήστο Άσπρο, ο οποίος έχει αποδείξει έμπρακτα πως διατηρεί χαμηλό προφίλ γύρω από την συγκεκριμένη υπόθεση χωρίς να βγαίνει σε εφημερίδες και τηλεοπτικά παράθυρα, μας ανέφερε τους προβληματισμούς του. «Είναι περίεργο το γεγονός ότι βλέπουν το φως της δημοσιότητας μαρτυρίες οι οποίες στρέφονται αρνητικά προς την Φρόσω», ενώ συμπληρώνει πως «η δικογραφία έχει 20 καταθέσεις και δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί».


 Την ώρα που οι περισσότεροι ισχυρίζονται πως οδηγός ήταν η Φρόσω, εκείνη ξεκαθαρίζει το τοπίο ρίχνοντας τη βόμβα της. Ο Χ.Τ που συστήνεται ως φίλος του Παντελίδη, περιγράφοντας στους αστυνομικούς τα όσα έγιναν στο σπίτι που ο τραγουδιστής έπαιζε χαρτιά από τις 3.30 τα ξημερώματα μέχρι τις 8 το πρωί αποκαλύπτει μερικές  λεπτομέρειες. «Ο Παντελής ζήτησε να του φέρουν ποτό  και μάλιστα ουίσκι ενώ για τις γυναίκες ζήτησε σαμπάνιες. Στο σπίτι έμεινε μέχρι της 8 έχοντας καταναλώσει τέσσερα εως έξι ποτήρια και τα τελευταία 45 λεπτά τίποτα»

Αυτό ωστόσο που έχει προκαλέσει αίσθηση είναι η κατάθεση του Ι.Σ, ο οποίος ισχυρίζεται πως είχε μια συνομιλία με τη Φρόσω και η οποία του αποκάλυψε τον λόγο που εκείνο το πρωινό τράκαραν. «Βρισκόμουν μαζί με τον Παντελή και τις Κυριάκου και Αρναούτη  σε καφετέρια στην περιοχή της Καλλιθέας», αναφέρει μεταξύ άλλων. Μάλιστα ο συγκεκριμένος μάρτυρας υποστηρίζει, όπως αναφέρει η Real News,  ότι σε τρεις διαφορετικές συνομιλίες  με την Κυριάκου του έδωσε «τρεις διαφορετικές εκδοχές» για το τι πραγματικά συνέβη. Υπογραμμίζει μάλιστα τη φράση  που ισχυρίζεται  ότι του είπε την τελευταία φορά που συνομίλησαν  «δεν μπορώ να μιλήσω  τώρα. Το βράδυ εκείνο έγιναν πολλές άσχημες συγκυρίες για να φτάσουμε εκεί». Τι εννοούσε άραγε η Φρόσω; Τι συνέβη φεύγοντας από τη λέσχη; Είναι κάτι που μόνο εκείνη ξέρει και η Μίνα Αρναούτη.
ΠΗΓΗ

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger