To spartaface "μάγεψε" το κοινό του με τα ποιοτικά του άρθρα από τις πρώτες μέρες λειτουργίας του, καθώς ο καιρός περνούσε και στην συνεχόμενη προσπάθεια του να ανταποκριθεί στα ενδιαφέροντα σας δεν ξεχάσαμε ούτε στιγμή  πως πέρα από την ενημέρωση και το ενδιαφέρον σας για το περιεχόμενο του spartaface υπάρχει και κάτι άλλο...

Στον πιο κεντρικό δρόμο για αναπτυξιακή στρατηγική των εταιριών σήμερα αυτόν του διαδικτύου λίγοι είναι εκείνοι  όπου τον περπάτησαν και άντεξαν ώστε να φτάσουν στον προορισμό τους ... το αποτέλεσμα.

Αυτό που κάποιοι υποσχόντουσαν σε μία εταιρία, πρόσωπο,οργανισμό η γενικότερα διαφημιζόμενο ήταν πως απλά θα διαφημιστεί, είτε σε ένα site,ραδιόφωνο η τηλεόραση.

Σήμερα και για πρώτη φορά στα δεδομένα διαφήμισης έρχεται το spartaface PROMO PANKRATION  με έναν τρόπο διαφορετικό να "μαγέψει" την επιχείρηση σας....

Magic Banner Promo Pankration



Για πρώτη φορά λοιπόν παγκοσμίως ένας μοναδικός τρόπος διαφήμισης όπου σας φέρνει το αποτέλεσμα  και έρχεται μέσα από το "Magic Banner"

Το συγκεκριμένο προϊόν  διαφήμισης αποτελείται από ένα Banner 300x250 όπου διαφημίζεται η επιχείρηση σας η το πρόσωπο σας! H διαφορά με τα όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα είναι πως όσο το "Magic Banner" παραμένει στο δημοφιλή spartaface.gr εσείς κερδίζεται κόσμο στη σελίδα σας στο Facebook η Twiter και το πιο σημαντικό ... Για πάντα, αν εσείς το επιλέξετε!



Παράδειγμα  Έχετε στο Banner φωτογραφία του ψητοπωλείου σας, κάθε λεπτό θα έχετε και έναν να σας ακολουθεί...Για πάντα!!!

Το spartaface έρχεται ξανά να κάνει την διαφορά ... να "Σβήσει"  τα προηγούμενα διαφημιστικά δεδομένα και φυσικά  να διατηρήσει την μοναδικότητα του στο Promotion!

ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΠΤΩΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ : 6956270357 ή ΣΤΕΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ : INFO4IOKH@GMAIL.COM


Δημοσίευση σχολίου

Blogger