Έχουν ξεπεράσει τις 135 χιλιάδες τα «χτυπήματα» στο Youtube του βίντεο με τον 56χρονο, που μοίρασε μούντζες την ώρα της παρέλασης της 25ης Μαρτίου στο Αγρίνιο.
 Εκατοντάδες είναι και τα σχόλια των αναγνωστών στο κανάλι του agriniotv.gr , οι περισσότεροι εκ των οποίων επικροτούν την κίνηση του 56χρονου.




Να θυμίσουμε πως ο πολίτης, που είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και γενικά κινείται στο χώρο της Αριστεράς εδώ και πολλά χρόνια, έξαλλος διέσχισε την παρέλαση και πλησίασε την εξέδρα των επισήμων, όπου και με τα δύο χέρια μούντζωσε διαδοχικά τους επισήμους πέντε φορές!
Το βίντεο κυριαρχεί στο ελληνικό youtube από την Τρίτη. Εντυπωσιακό είναι ότι οι επίσημοι παραμένουν απαθείς ή και χαμογελούν αμήχανα με πρώτη και καλύτερη τη Νίκη Φούντα, βουλευτή της ΔΗΜΑΡ.
Να θυμίσουμε πως ο 56χρονος άνεργος, κατάφερε πριν ακινητοποιηθεί από τους αστυνομικούς να… μοιράσει πέντε φάσκελα στους επισήμους. Όσοι τον γνωρίζουν , μιλούν για άτομο παρορμητικό, αφού και το 2012 είχε γίνει γνωστός όταν είχε πρωταγωνιστήσει σε επεισόδιο που προκλήθηκε στο δημοτικό πάρκο του Αγρινίου, κατά τη διάρκεια συνέλευσης του ΣΥΡΙΖΑ. Εκεί είχε επιτεθεί τότε φραστικά και με σκληρούς χαρακτηρισμούς κατά μελών και στελεχών που προσχώρησαν στον ΣΥΡΙΖΑ από το ΠΑΣΟΚ και ήρθε στα χέρια με άλλα μέλη – υποστηρικτές του Π. Κουρουμπλή.
Να θυμίσουμε πως για την κίνηση του στην παρέλαση επικαλέστηκε στην Αστυνομία προσωπικά οικογενειακά και οικονομικά προβλήματα, αφού ο ίδιος είναι άνεργος.

www.makeleio.gr

Δημοσίευση σχολίου

Blogger