Παρά τον ντόρο που προκάλεσε πριν από λίγο καιρό το ρεπορτάζ του «Κόσμου» για την… βοηθό κομμώτρια η οποία χρησιμοποιεί το πόστο της προκειμένου να βρίσκει πελάτες για ερωτικές υπηρεσίες έναντι αμοιβής, εν τούτοις η δραστηριότητά της συνεχίζεται και μάλιστα μαθαίνουμε ότι εντείνεται κιόλας! Και σαν να μην έφθανε αυτό φαίνεται ότι στο «κόλπο» μπήκε και η ίδια η κομμώτρια. Για την οποία σε συγκεκριμένους κύκλους της Πάτρας φημολογείται έντονα πως υιοθέτησε την τακτική της φίλης και βοηθού της και ότι επειδή ήθελε να βελτιώσει την εικόνα του καταστήματός της δεν δίστασε να… φλερτάρει γνωστό Πατρινό επιχειρηματία πολύ μεγαλύτερο και βαρύτερό της προκειμένου να την ενισχύει κανονικά! Και υποστηρίζεται ότι όχι απλώς άρχισε τις εργασίες στο μαγαζί, αλλά τώρα βρίσκεται πολύ κοντά στην υλοποίηση ενός άλλου ονείρου της, ένα δεύτερο κατάστημα! Βέβαια ο επιχειρηματίας «κλαίει» ήδη τα λεφτά του και διαμαρτύρεται όπου βρεθεί και σταθεί.
Βέβαια η περίπτωση της κομμώτριας δεν φαίνεται να αγγίζει το μέγεθος των όσων κάνει η βοηθός. Διότι η πρώτη βρήκε την ευκαιρία να ξοδέψει κάποιος για εκείνη. Η βοηθός όμως συνεχίζει απτόητη να χρησιμοποιεί τη θέση της για να βρίσκει υποψήφιους πελάτες για τις… ιδιαίτερες υπηρεσίες της. Κι αυτό, διότι αυτό που λέγεται σε συγκεκριμένους κύκλους που τυγχάνει να γνωρίζουν όλο το θέμα, είναι ότι τα «ροζ» ραντεβού κανονίζονται… το ένα πίσω από το άλλο από την εν λόγω καλλίγραμμη νεαρή – η οποία εντελώς ξαφνικά βρέθηκε να διατηρεί «χοντρό» πορτοφόλι και να κάνει τη «μεγάλη» ζωή. Και κριτήριο για την πελατεία που αναζητά δεν είναι ούτε η εμφάνιση του ενδιαφερομένου, ούτε βέβαια η ηλικία του, παρά μόνο η οικονομική του κατάσταση. Αφού, όπως λέγεται, όσο πιο πολλά διαθέτει τόσο ανεβαίνει η ταρίφα για τις… μεταμεσονύκτιες υπηρεσίες.
Μία από τις πιο πρόσφατες περιπτώσεις «πελάτη» ήταν αυτή Πατρινού εισοδηματία γύρω στα… εξήντα! Ο ίδιος έτυχε να πάει στο κομμωτήριο για κούρεμα. Η βοηθός άρχισε να του πετά υπονοούμενα κι εκείνος δεν άργησε να… μπει στο νόημα. Το ραντεβού κανονίστηκε και η τιμή συμφωνήθηκε στα… 100 ευρώ για μερικές ώρες το βράδυ. Είναι επίσης χαρακτηριστικό ότι αποστέλλονται και μηνύματα sms σε κινητά τηλέφωνα με την ταρίφα για κάθε «υπηρεσία». Εννοείται πως τα μηνύματα αυτά διακινούνται μέσω πολύ γνωστών προσώπων για να μην υπάρχει ο παραμικρός κίνδυνος…
http://flamiskonstantinos.blogspot.gr

Δημοσίευση σχολίου

Blogger