Η αλήθεια στη φόρα… Πρώην αξιωματικός της Αμερικανικής Εθνικής Υπηρεσίας Ασφαλείας αποκαλύπτει πως ο ερευνητής συγγραφέας, Philip Marshall, που ασχολούνταν διεξοδικά με την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους (9/11) και τα παιδιά του σκοτώθηκαν σε ένα κτύπημα «Black Ops» της CIA…

Η Περίπτωση Αυτοκτονίας Απορρίφθηκε…

Ο Wayne Madsen είπε σε μια επίδειξη που οργανώθηκε από τον Kevin Barrett, ιδρυτή της μουσουλμανικής-εβραϊκής χριστιανικής Συμμαχίας, ότι είχε καταλήξει στο συμπέρασμα μετά από έρευνα μίας εβδομάδας. O Marshall ήταν φοβισμένος με τις αποκαλύψεις του σχετικά με την 9/11, είπε ο Madsen, σημειώνοντας ότι μια πλαϊνή πόρτα, την οποία ο ερευνητής δεν χρησμιοποιούσε ποτέ ήταν ορθάνοιχτη, όταν βρέθηκε το νεκρό σώμα του. Μαζί με το Μάρσαλ βρέθηκαν επίσης νεκροί η 14χρονη κόρη του Micalia και ο 17χρονος γιος του,Άλεξ.

Ο Μάντσεν ανέφερε πως ο Μάρσαλ, ο οποίος είχε παρατηρήσει πολλές μυστικές επιχειρήσεις στην καριέρα του, είχε αποφασίσει τα τελευταία χρόνια της ζωής του να ρίξει φως σε αρκετά μυστηριώδη θέματα. Ο Μάρσαλ πίστευε πως ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους είχε σκόπιμα δημιουργήσει την επίθεση στις 9/11 για να… σπρώξει ένα κυβερνητικό πραξικόπημα.

Στο τέταρτο βιβλίο του, που υποτίθεται ότι θα αποκάλυπτε συγκλονιστικές λεπτομέρειες. Σύμφωνα με τον Μάντσεν, η σκηνή του εγκλήματος είχε καθαριστεί από «επαγγελματίες» και μάλιστα υπήρξε εκεί» μία SUV, απροσδιόριστη πινακίδα, με μια σειρά από κεραίες επικοινωνιών bristling από την οροφή» έξω από το κτίριο. 

Δημοσίευση σχολίου

Blogger