Πόσες φορές έχουμε νοιώσει σαν να «βγαίνει», η ψυχή μας, από το σώμα μας;

Πόσες φορές νοιώθουμε σαν να έχουμε «διαχωριστεί», δηλαδή, σαν να βρεθήκαμε, σε κάποιο μέρος, στο οποίο δεν έχουμε την δυνατότητα να πάμε, στην πραγματικότητα;

«- Συχνά!», είναι η απάντηση. Μόνο, που τις περισσότερες φορές, νομίζουμε πως το είχαμε δει σε κάποιο όνειρο!

Στην πραγματικότητα, το φαινόμενο αυτό, λέγεται: «αστρική προβολή».

«Αστρική προβολή», χαρακτηρίζεται η στιγμή, κατά την οποία, το «αστρικό σώμα», ή,  «ψυχή», «διαχωρίζεται» από το «υλικό σώμα», το σώμα μας, κάνοντας ένα «ταξίδι», στον «κόσμο τής φαντασίας», ή, τής πραγματικότητας.

Το «αστρικό» μας σώμα, συνδέεται με το υλικό μας, όπως είναι, το υποσυνείδητο, συνδεδεμένο με το συνειδητό κομμάτι τού εαυτού μας.

Κατά την διάρκεια, όμως, τής εμπειρίας μας, αυτής, τα συναισθήματά μας, δεν είναι, απόλυτα, συνδεδεμένα, με «εμάς».

Είναι ένα, σύντομο, «αστρικό ταξίδι», κατά το οποίο, η «ψυχή» μας, «βγαίνει», καί «ταξιδεύει», συνήθως, σε καταστάσεις, που θα θέλαμε να δούμε. Δεν μπορεί, όμως, να το κάνει, ο οποιοσδήποτε!

Συμβαίνει, συνήθως, σε άτομα που έχουν, έντονη, την ανάγκη, να δούν κάποιο πρόσωπο, με το οποίο είναι, απόλυτα, συνδεδεμένα.

Πολλοί ειδικοί, πιστεύουν πως, οι ψυχές τών ατόμων, που έχουν κάποια «ένωση», είτε συναισθηματική, είτε οικογενειακή, είναι «παράλληλες», καί «δεμένες», όπως σε μιά αλυσίδα! Γιά τον λόγο αυτό, πολλοί, είναι εκείνοι που «νοιώθουν», το τι μπορεί να συμβαίνει, σε κάποιο, άλλο, άτομο, το οποίο, ίσως, να βρίσκεται καί στην άλλη άκρη τού κόσμου, ή, που βλέπουν, κάτι, στον ύπνο τους, γιά κάποιον άλλον, καί, μετά, αυτό, συμβαίνει.

Το ίδιο, ισχύει καί στο «αστρικό ταξίδι». Τα, «ενωμένα» «αστρικά σώματα», είναι σαν «μαγνήτες». Έλκουν, το ένα το άλλο, με αποτέλεσμα: όταν έχουμε, έντονα, την επιθυμία να δούμε κάποιον, αυτό, συμβαίνει «αυτόματα»!

Με κάποια υπόδειξη, από κάποιον ειδικό, βέβαια, μπορεί, κάποιος, να το καταφέρει! Παρ’ όλα αυτά, είναι δύσκολο, καί επικίνδυνο, «ταξίδι».

Μπορούμε να έχουμε «συνείδηση», ‘πάνω στο «ταξίδι» μας, καί να το «κατευθύνουμε», οπουδήποτε, στον φυσικό, ή, στόν «αστρικό» κόσμο.

Σε όλο το «ταξίδι», όσο βρίσκεται, το «αστρικό σώμα», έξω από το «υλικό», συνδέεται, με το τελευταίο, με έναν «δεσμό», που περιγράφεται, από κάποιους ερευνητές, ως: «ασημένιο νήμα». Σύμφωνα με τούς τελευταίους, ο δεσμός, αυτός, «σπάει», μόνον μετά θάνατον, γιά να είναι, τα «αστρικά ταξίδια», «ασφαλή».

Πολλές φορές, ο άνθρωπος, ξεχνά, το τι συνέβει, στο «ταξίδι», αυτό.

Τελικά, είναι «αποκύημα τής φαντασίας μας», ή, ένα, πραγματικό, ταξίδι;

Για τον ΕΟΕ

Μπάκα Σουζάνα Δημοσιογράφος

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger