Μία ακόμα θεωρία για την συντέλεια του κόσμου κάνει αυτές τις μέρες τον γύρο του διαδικτύου.

Σύμφωνα με την αυτήν την νέα θεωρία η συντέλεια του κόσμου αυτή τη φορά θα έρθει στις 22 Σεπτεμβρίου επομένως αν έχετε κάτι να κάνετε να το προγραμματίσετε πριν από αυτήν την ημερομηνία, αφού από εκείνη την ημέρα και έως τις 28 του μηνός ένας γιγάντιος αστεροειδής θα χτυπήσει τη Γη.


Πίσω από το νέο καταστροφολογικό αυτό σενάριο βρίσκεται ο αυτοαποκαλούμενος προφήτης, αιδεσιμότατος Εφρέν Ροντρίγκεζ.

Οπως ισχυρίζεται ο ίδιος, έλαβε μήνυμα από τον ίδιο τον Θεό, ο οποίος τού έδωσε και τις ακριβείς συντεταγμένες της πρόσκρουσης, κοντά στο Πουέρτο Ρίκο. Μάλιστα η πτώση τους αστεροειδή θα προκαλέσει σεισμούς και τσουνάμι που θα αφανίσουν κάθε είδους ζωής.

Τι αναφέρει η ανακοίνωση της NASA
Παρά την έλλειψη στοιχείων που να μπορούν να στηρίξουν την άποψη του «προφήτη», η θεωρία του διαδόθηκε ευρέως, αναγκάζοντας ακόμη και τη NASA να εκδώσει ανακοίνωση.

«Η NASA δεν έχει γνώση κάποιου αστεροειδούς ή κομήτη σε τροχιά σύγκρουσης με τη Γη στην παρούσα φάση, οπότε η πιθανότητα μεγάλης πρόσκρουσης είναι ελάχιστη.

Για την ακρίβεια, από όσο είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, κανένα μεγάλο αντικείμενο δεν ενδέχεται να χτυπήσει τη Γη εντός των επόμενων αρκετών εκατοντάδων ετών» ανέφερε ο εκπρόσωπος της αμερικανικής Διαστημικής Υπηρεσίας.

Ωστόσο η ανακοίνωση δεν έμελλε να βάλει τέλος στα σενάρια.

Όπως υποστηρίζουν οι απανταχού κινδυνολόγοι, οι κυβερνήσεις των ισχυρών κρατών είναι οι μόνες που γνωρίζουν τι πρόκειται να συμβεί, ωστόσο κρατούν την πληροφορία μυστική για να αποτρέψουν μαζικό πανικό και να επιτρέψουν στους rich and famous να προετοιμαστούν κατάλληλα….



ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger