Όταν τα λάθη επαναλαμβάνονται, τότε δεν είναι λάθη. Και όταν αυτά τα λάθη γίνονται στην ΕΥΠ και σε ευαίσθητες εθνικά περιοχές, τότε υπάρχουν πολλοί λόγοι να διερευνηθούν τα πιθανά αίτια και οι πιθανές σχέσεις...
εμπλεκομένων προσώπων με πρόσωπα ή ομάδες που λειτουργούν κατά των ελληνικών εθνικών συμφερόντων. 
Μία πολύ δυσάρεστη ιστορία εξελίσσεται στην Φλώρινα. Μία ιστορία η οποία αφορά την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών και επαναλαμβάνεται κάνοντάς μας όλους να ευχόμαστε να μην έχει τραγικά αποτελέσματα -όπως συνέβη σε παρόμοιες περιπτώσεις κατά το παρελθόν- για την επιχειρησιακή ικανότητα της υπηρεσίας, αλλά και για την ασφάλεια κάποιων εκ των στελεχών της.

Την προηγούμενη Κυριακή, διαβάσαμε στον «Αγγελιοφόρο της Κυριακής» πως κάτι πολύ παράξενο συνέβη στην Φλώρινα, η εξέλιξη του οποίου αφορά μη επαρκή διοικητικά προσόντα της διοικητού του Κλιμακίου της ΕΥΠ (από μεταφράστρια έγινε «επιχειρησιακή» και την επόμενη ημέρα  ανέλαβε την διοίκηση του τοπικού Κλιμακίου!!!) στην ακριτική Φλώρινα, αλλά και –με κάποια δική μας έρευνα- την συγγενική σχέση στελέχους της ΕΥΠ (κλιμακίου Φλώρινας) με την οικογένεια του γνωστού Βοσκόπουλου του «Ουράνιου Τόξου».

Μετά από σαφέστατη λανθασμένη διαχείριση ενός γεγονότος, η διοικητής της ΕΥΠ Φλώρινας χωρίς να δικαιούται (παρά το «άλλοθι» που φέρεται να προβάλλει) επέτρεψε στην αρχή την γνωστοποίηση σε «άγνωστο» άτομο γενικών πληροφοριών στελεχών της ΕΥΠ και εν συνεχεία την δημοσιοποίηση των ονομάτων στελεχών της ΕΥΠ μέσω της Δικαιοσύνης!

Εμείς, αφού αναρωτηθούμε τι σημαίνει αυτή η έκθεση των πρακτόρων της ΕΥΠ, για την ίδια τους την ασφάλεια αλλά και για την επιχειρησιακή ικανότητα τόσο των ιδίων όσο και των υπολοίπων μελών του συγκεκριμένου κλιμακίου, θα στραφούμε τόσο προς τον κ. Ρουμπάτη, όσο και τον κ. Πανούση και θα τους ρωτήσουμε:
Κατά πόσο νόμιμη μπορεί να είναι η σύλληψη και η έκθεση στελεχών της ΕΥΠ, έστω και μετά από εισαγγελική παραγγελία (για ψύλλου πήδημα… και από την μαρτυρία ενός και μόνο Αλβανού, αν είναι δυνατόν!!!);

Γιατί η διοικητής του κλιμακίου Φλώρινας δεν περιόρισε την έκθεση του τμήματός της μόνο στο πρόσωπό της και γιατί η ίδια επέτρεψε τόσο την διαφυγή προσώπου που συνελήφθη να φωτογραφίζει τις εγκαταστάσεις του κλιμακίου και τα οχήματα των στελεχών του, αποδεχόμενη πως διεγράφησαν οι φωτογραφίες χωρίς καν να ελέγξει την διαγραφή τους, αλλά και χωρίς να προχωρήσει στις νόμιμες ενέργειες κατά του προσώπου που προχώρησε σε αυτές τις φωτογραφήσεις.
Υπάρχει, μάλιστα, περίπτωση, μετά το σαμποτάζ που συνέβη (και το οποίο μόνο ως επιθετική ενέργεια εντός της Ελλάδας μπορεί να χαρακτηριστεί) η στάση της διοικητού να περιέχει και στοιχεία τα οποία οφείλει να διερευνήσει η ίδια η ΕΥΠ;
Με τίνος την άδεια κατέθεσαν τόσοι υπάλληλοι της ΕΥΠ στην Αστυνομία και εμφανίστηκαν στο δικαστήριο, όπως μάθαμε;

Σας παραθέτουμε το κείμενο του «Αγγελιοφόρου της Κυριακής», όπως αυτό δημοσιεύτηκε, πιστεύοντας πως το λάθος της έκθεσης στελεχών της ΕΥΠ θα είναι το τελευταίο και δεν θα έχει άλλες συνέπειες τόσο σε κανένα επιχειρησιακό ή διοικητικό στέλεχος της υπηρεσίας, ενώ δεν θα σταθεί εμπόδιο στην επιχειρησιακή ικανότητα του Κλιμακίου της Φλώρινας.

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger