Το κόμμα του Λαφαζάνη... 

με μεγάλη δυναμική να έρχεται από το ποσοστό των ψηφοφόρων του ΟΧΙ πριν ακόμη ανακοινωθεί επίσημα (που κατά πάσα πιθανότητα θα λέγεται ΕΑΜ), σύμφωνα με δημοσκοπήσεις που έχουν στην διάθεσή τους μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι του δίνουν ένα ποσοστό 18-20%.

Την ίδια στιγμή ετοιμάζεται να μπει στο παιχνίδι και ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος πρόσφατα έδωσε το παρόν σε σύναξη μέρους του επιχειρηματικού και εφοπλιστικού κόσμου στην οποία συμμετείχε και ο Αλέκος Παπαδόπουλος. Η προοπτική κόμματος από τον Βενιζέλο δίνει αυτή τη στιγμή στο συγκεκριμένο εγχείρημα ένα ποσοστό 12-14%. Στο χέρι του Βενιζέλου είναι να ξεπεράσει το 20%. Οπως βλέπετε αλλάζει άρδην ο κομματικός χάρτης.

Εκπληξη προκαλούν τα ποσοστά του Βασίλη Λεβέντη. Η Ενωση Κεντρώων είναι στο 5,5% και συνεχίζει ανοδικά. Η Τελεία του Γκλέτσου στο 2,5%. Τα δύο αυτά κόμματα, όσο πέφτει η ΝΔ, θα ανεβαίνουν. Οσο για την ΝΔ βρίσκεται στο 14% με τάσεις να πάει ως τις εκλογές στο 4%!

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι στο 22% με διαλυτικές τάσεις μια και δεν έχει ανακοινώσει ακόμη το κόμμα του ο Βαρουφάκης. Σε πτωτική πορεία το ΠΟΤΑΜΙ, δύσκολα θα μπει στη Βουλή το ΠΑΣΟΚ της Φώφης ειδικά εάν απόψε δεν απέχει από την ψηφοφορία.

tro-ma-ktiko.blogspot.gr

* Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας: "ΙΩΚΗ ΑΘΗΝΑΣ ΒΟΗ", παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger