Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός

Μέχρι πριν λίγους μήνες είχες για εναλλακτική ενημέρωση τους λύκους που φορούσαν προβιά προβάτου.
Μέχρι πριν λίγους μήνες στρεφόσουν στο KONTRA NEWS για να ενημερωθείς εναλλακτικά. Τώρα σε πρόδωσαν και αυτοί. Το σεξιστικό περιεχόμενο του πρωτοσέλιδου που ζητούσε από το σύζυγο της Ζωής Κωνσταντοπούλου «να την μαζέψει», λες και δεν είναι άνθρωπος αλλά ιδιοκτησία, ήταν απλά η απροκάλυπτη πλέον ταγή τους στο σύστημα.

Σήμερα δεκάδες μπλόγκερς αλλά και ιστοσελίδες εναλλακτικής ενημέρωσης, όπως τα Κατοχικά Νέα, το Μακελείο και άλλες δέχονται επιθέσεις, πέφτουν οι σέρβερ, ο ένας μετά τον άλλο, μπλογκ έχουν μπλοκαρισθεί από την google λόγω μαζικών καταγγελιών (με block απαγόρευσης λόγω «πορνογραφικού περιεχομένου, σε ιστολόγια που δεν έχουν καμία σχέση με τέτοια πράγματα). Και αυτά απλά υπέπεσαν στην αντίληψη μας.

Φίλοι όλα αυτά είναι απλά η ένδειξη ότι πλέον αρχίζει να αχνοφαίνεται η νίκη. Αυτή η συνεχής μάχης πέντε χρόνια μας στέρησε από δεκάδες εναλλακτικά μπλογκ και από δεινούς μπλόγκερς που δεν άντεξαν την πίεση και τις επιθέσεις. Τώρα λοιπόν πρέπει να τα δώσουμε όλα, ακριβώς όπως πριν ένα μήνα που καταφέραμε να νικήσουμε ΟΛΑ τα συστημικά μέσα και τον ανηλεή πόλεμο τους για την επικράτηση του ΝΑΙ, με αποτέλεσμα να ξεσκεπασθούν οι πολιτικές σκοπιμότητες και πολιτικές αποφάσεις, που δεν έχουν άλλο σκοπό  από την εξόντωση του Ελληνικού Λαού!

Όμως μέχρι πριν από λίγο νόμιζα ότι ο πόλεμος τους θα γινόταν μόνον ηλεκτρονικά.

Ο καναπές μου με εμπόδισε να καταλάβω ότι η επίθεση πλέον είναι σε όλα τα επίπεδα.

Δεκάδες φίλοι στο FB μου λένε για υπνηλίες, για πονοκεφάλους, για ζαλάδες…

Για μια ακόμη φορά είχαμε ουρανούς με δεκάδες βροντές και κεραυνούς και ούτε μια στάλα.

Κυρίες και κύριοι, ο πόλεμος που περιμέναμε είναι εδώ!

Έσω έτοιμοι, αυτά λέμε χρόνια τώρα!!!

Γι΄αυτό λοιπόν βγείτε έξω, χαρείτε, σπάστε την στο σύστημα, χορέψτε, γλεντήστε, άλλωστε είναι Μεγάλη γιορτή μπροστά μας και τα γλέντια πριν τον πόλεμο είναι γραμμένα στο DNA μας!

ΠΗΓΗ

* Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας: "ΙΩΚΗ ΑΘΗΝΑΣ ΒΟΗ", παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger