Υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορείς να μεταφέρεις μία είδηση στην κοινή γνώμη, ανάλογα με αυτό που επιδιώκεις.
          Θα έχετε καταλάβει πλέον πως ο τρόπος που αναλύω και μεταφέρω τα γεγονότα και τις διάφορες ειδήσεις στο χαρτί, είναι πολύ διαφορετικός από τον τρόπο που το κάνουν τα σημερινά ΜΜΕ.


          Και ο λόγος είναι διότι δεν θέλω να κοιμίζω και να εφησυχάζω την κοινή γνώμη,  αλλά να δημιουργώ προβληματισμό και ανησυχία για να μας κρατάει αυτό σε εγρήγορση.  Αλλά και επειδή όταν η κοινή γνώμη είναι σε εγρήγορση,  αυτό αποθαρρύνει και συγκρατεί  τους κακόβουλους προδότες.
          Δεχόμαστε σαν έθνος, την χειρότερη  ΕΠΙΘΕΣΗ της ΙΣΤΟΡΙΑΣ μας  σε όλους τους τομείς και πρέπει πιά να ΑΜΥΝΘΟΥΜΕ.
          Ιστορία, πολιτισμό, γλώσσα, παιδεία, υγεία, ασφάλεια πολιτών, οικονομία, άμυνα,  τα πάντα τα διέλυσαν.
Τίποτα δεν άφησαν  όρθιο μέσα στην χώρα και ότι ακόμα λειτουργεί,  σκάβει ακόμα μεγαλύτερο τον λάκκο της Ελλάδος.  Και οι προδοσίες διαδέχονται η μία την άλλη.

Θα αποκαλύψω τώρα άλλη μία,  που είναι εξωφρενική και θα περιμένω ΑΜΕΣΑ από τις ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ μας  και ειδικά από τους ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ στρατιωτικούς μας, ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΤΑΧΥΤΑΤΑ για να ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ αυτήν την ΠΡΟΔΟΣΙΑ που μπορεί να εξελιχθεί ΣΕ ΟΛΕΘΡΟ για την χώρα.

Άφησαν σκόπιμα ανοχύρωτη την χώρα στην μαζική απόβαση των Ισλαμιστών  και τώρα ετοιμάζονται να ξεκινήσουν τον πόλεμο κατά των Ελλήνων.  Ήδη τα νησιά μας έχουν εκπέμψει σήμα κινδύνου, αλλά οι προδότες της Βουλής  έχουν άλλη προδοσία να ολοκληρώσουν.

          Προσέξτε τώρα τον Όλεθρο που παραμονεύει.

          Αν βλέπαμε όλους αυτούς τους Ισλαμιστές, να κάνουν απόβαση στην Ελλάδα  οπλισμένοι, με αλεξίσφαιρα και με θωρακισμένα οχήματα,  τότε θα καταλαβαίναμε αμέσως την επίθεση που δεχόμαστε από τον Ισλαμικό στρατό  και δεν υπήρχε περίπτωση να περάσουν, αφού θα τους αντιμετώπιζαν, οι Ελληνικές ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.
          Προσέξτε τώρα την προδοσία τους, γιατί τον ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ, τον έχουν φέρει κομμάτι- κομμάτι στην Ελλάδα,  για να τον συναρμολογήσουν  ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
          Οι φανατικοί Ισλαμιστές λοιπόν έρχονται μόνοι τους,  ανακατεμένοι μέσα στις χιλιάδες των λαθρομεταναστών και ο ΠΟΛΕΜΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ τους,  έχει μπεί κομμάτι-κομμάτι μέσα στην χώρα,  με την μέθοδο……. ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗΣ.!!!!!!!
         
          Την προηγούμενη Κυριακή,  η εφημερίδα “Real news” του γνωστού “παπαγάλου”,  στην σελίδα 32,  είχε άρθρο που εξυμνούσε τις “φοβερές Ελληνικές αρχές”,  για τις μεγάλες  “επιτυχίες” τους κατά των ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ,  τα δύο τελευταία χρόνια. 
          Μπορεί η χώρα να είναι ένα απέραντο μπάχαλο με ανύπαρκτη ΕΥΠ και τα ξένα πρακτόρια να αλωνίζουν από την Θράκη μέχρι την Κρήτη,…..  αλλά τα …… ύποπτα φορτία τα βρίσκουμε και τα ….. ΚΑΤΑΣΧΕΤΟΥΜΕ.!!!!!!
 Και κατά μία “περίεργη σύπτωση” είναι φορτία με πολεμικό εξοπλισμό του Ισλαμικού στρατού  και πάλι κατά “περίεργη σύμπτωση”,  όχι ίδια,  αλλά διαφορετικά κομμάτια του εξοπλισμού.

          Έχουν ΚΑΤΑΣΧΕΘΕΙ: Δύο φορτία με όπλα και πυρομαχικά ένα στο Λιμάνι του Βόλου και ένα στην Ρόδο, με συνολικά 58 κοντέινερ που περιείχαν χοντρικά 25.000 όπλα, Καλάσνικωφ, πιστόλια και κυνηγητικές  “χράπα χρούπες”, με περίπου 35 εκατομμύρια σφαίρες. Αυτά στην αρχή και στο τέλος του 2013.

          Το 2014 μέσα σε πλοίο που μετέφερε χιλιάδες κοντέινερ,  «κατάλαβαν» πως ένα ήταν “ύποπτο” και αφού το άνοιξαν και είδαν πως έχει μέσα αλεξίσφαιρα το ΚΑΤΕΣΧΕΣΑΝ και αυτό. Τον ίδιο χρόνο ΚΑΤΕΣΧΕΣΑΝ και τρία κοντέινερ με πρώτες ύλες για κατασκευές εκρηκτικών.
          Και πρόσφατα στις 7 Φεβρουαρίου 2015  ΚΑΤΕΣΧΕΣΑΝ και 16 ή κατά άλλους 33 ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ στρατιωτικά και πολιτικά οχήματα,  που πήγαιναν για τους  Τζιχαντιστές στην Λιβύη.

Όπως είδαμε, η κάθε  ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ  αφορά ένα ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ  ΚΟΜΜΑΤΙ  του  στρατιωτικού εξοπλισμού των Τζιχαντιστών.  (και όπλα με σφαίρες και αλεξίσφαιρα και εκρηκτικά και θωρακισμένα οχήματα )
 Και αφού ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να κάνουν απόβαση στην Ελλάδα με τον εξοπλισμό τους , έρχονται αυτοί ως λαθρομετανάστες  και ο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ τους έχει έρθει στην Ελλάδα, διά της οδού  της….. ΚΑΤΑΣΧΕΣΗΣ.!!!!
          Και αν  ΕΝΩΘΟΥΝ  όλα αυτά τα κομμάτια μαζί,  μας δίνουν έτοιμο τον Ισλαμικό στρατό ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.!!!!!!
           Αυτό που αποκαλύπτω δεν είναι σενάριο έργου, αλλά ένα πραγματικά σατανικό σχέδιο των εχθρών της Ελλάδος, που το έχουν ετοιμάσει με την συνεργασία των εδώ Κυβερνήσεων.

          Βέβαια ακόμα και αυτό το σατανικό σχέδιο,  δεν θα μπορούσε ΠΟΤΕ να πραγματοποιηθεί, αν τηρούσαν τις προβλεπόμενες ενέργειες ασφαλείας,  για την φύλαξη τέτοιων επικίνδυνων φορτίων στρατιωτικού εξοπλισμού και εκρηκτικών υλών. Αλλά δεν τις έχουν τηρήσει.  Γιατί κανονικά έπρεπε όλος αυτός ο στρατιωτικός εξοπλισμός,  να βρίσκεται φυλαγμένος και ασφαλισμένος,  σε αποθήκες που φυλάσσεται ο στρατιωτικός εξοπλισμός του Ελληνικού στρατού  και που φυσικά εκεί, ΔΕΝ  ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ οι Τζιχαντιστές.

          Αλλά βλέπετε προέκυψαν …….  πολλά “προβλήματα”  και δεν κατέστει δυνατή η μεταφορά τους εντός στρατοπέδων.
          Έτσι παραμένουν σε αποθήκες  ΤΕΛΩΝΕΙΩΝ και η ασφάλειά τους περιορίζεται σε κάποια λουκέτα και αλυσίδες, που φυσικά σε περίπτωση ταραχών και Ισλαμικής εξέγερσης, αυτά δεν ασφαλίζουν τίποτα.
         
          Καταλάβατε τώρα; Οι Τζιχαντιστές έρχονται κολυμπώντας και τον πολεμικό τους εξοπλισμό, τον έχουμε φέρει εμείς με…… ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ.!!!!
         
          Να μην ξεχνάμε πως η τρομακτική έκρηξη με ισχύ 1200 τόνων εκρηκτικών που ισοπέδωσε την Ναυτική Βάση και την μονάδα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας  ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, με την θυσία του διοικητού και δώδεκα ακόμα στρατιωτικών τον Ιούλιο του 2011,  είχε τοποθετηθεί εκεί , ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ …. ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ του φορτίου εκρηκτικών.   
          Και στην Κύπρο τον εχθρό με ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ τον έφεραν στην χώρα.
          Και εδώ τον εχθρό πάλι με ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ μας τον έφεραν.
         
Περιμένω ΑΜΕΣΑ όπως είπα και στην αρχή, από τις ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ μας  και ειδικά από τους ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ στρατιωτικούς μας, ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΤΑΧΥΤΑΤΑ για να ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ αυτήν την ΠΡΟΔΟΣΙΑ, που μπορεί να εξελιχθεί ΣΕ ΟΛΕΘΡΟ για την χώρα.
Να ενεργήσουν ΑΚΑΡΙΑΙΑ γιατί ο χρόνος τελειώνει και να φροντίσουν για την άμεση μεταφορά των ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΩΝ ΚΟΝΤΕΪΝΕΡ με τον στρατιωτικό εξοπλισμό, σε ΑΣΦΑΛΕΣ ΣΗΜΕΙΟ εντός Ελληνικών στρατοπέδων,  ώστε να ΑΠΟΤΡΑΠΕΙ κάθε ενδεχόμενο να πέσουν στα χέρια των Ισλαμιστών τα όπλα και τα εκρηκτικά.

ΕΙΝΑΙ  ΜΕΓΑΛΟΣ  ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ.
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής
giannis_lampropoulos@yahoo.com

ΠΗΓΗ


* Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας: "ΙΩΚΗ ΑΘΗΝΑΣ ΒΟΗ", παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger