Αντίο στο ενδεχόμενο της σύνταξης θα πρέπει να πουν από τώρα οι Έλληνες, αφού σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της Βουλής τα νέα μέτρα και οι αλλαγές θα την κάνουν όνειρο απατηλό.

Όπως εξήγησε ο Αλέξης Μητρόπουλος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, «καμιά γυναίκα και κανένας νέος αν δεν κλείσει 40 χρόνια εργασίας δεν θα παίρνει σύνταξη»!

«Το 80% [των πολιτών] δεν θα πάρει ποτέ σύνταξη, καθώς σε μια θρυμματισμένη οικονομία, όχι τα 12.000 ένσημα, αλλά ούτε τα 6.000 δεν θα μπορέσουν να πιάσουν. Επίσης, το εγγυημένο της σύνταξης δεν θα δίνεται πριν από το 67ο έτος. Είναι το αγριότερο μέτρο που μπορεί να ληφθεί» εξήγησε ο αντιπρόεδρος της Βουλής.

Όσο αφορά τη συμφωνία σε σχέση με τα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Μητρόπουλος είπε ότι «διαβλέπω ότι περισσότεροι βουλευτές, αυτή τη φορά, θα έχουν συνειδησιακό δίλημμα».

Ωστόσο απέρριψε τις εκλογές και το συνέδριο ως λύσεις για να βγει το κυβερνών κόμμα από το τέλμα. «Εκλογές δεν πρέπει να γίνουν σε καμία περίπτωση. Ούτε συνέδριο πρέπει να γίνει, καθώς θα πρόκειται για αυτοαναίρεση. Ο πρωθυπουργός πρέπει να πάρει σαφείς υπερκομματικές πρωτοβουλίες, με πρόσωπα ειδικού κοινωνικού και επιστημονικού κύρους. Όσοι συστήνουν στον Αλέξη Τσίπρα να πάει σε εκλογές, είναι προς βλάβη του».

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής ζήτησε να δημιουργηθεί μια υπερβατική κυβέρνηση για να σωθεί η χώρα, με επικεφαλής τον πρωθυπουργό.

ΠΗΓΗ

* Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας: "ΙΩΚΗ ΑΘΗΝΑΣ ΒΟΗ", παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger