Μία αξιοπερίεργη ιστορία έρχεται από την πόλη Bassilac της Γαλλίας και ήρθε στο φως της δημοσιότητας όταν οι γονείς ενός 9χρονου παιδιού ανακάλυψαν στο δωμάτιο του παιδιού τους δύο ντουζίνες ερωτικά γράμματα από την… «ξαναμμένη» 30χρονη δασκάλα του.

Η υπόθεση πήρε γρήγορα διαστάσεις αφού η 30χρονη έστελνε φιλιά και ζωγράφιζε πολύχρωμες καρδιές ενώ ζητούσε από το 9χρονο παιδί να συναντηθούν στο μονοπάτι πίσω από το σπίτι του.

Σύμφωνα με την πλευρά των γονέων, το νήμα της υπόθεσης ξεκίνησε να ξετυλίγεται το περασμένο καλοκαίρι αλλά ο 9χρονος αρνείται πεισματικά να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για την «σχέση» που είχε δημιουργήσει με τη δασκάλα του.

Οι Αρχές δεν μπορούν να γνωρίζουν εάν είχε έρθει σε ερωτική επαφή με την γυναίκα, η οποία ήταν παντρεμένη. Έτσι, αφού δε κατάφεραν να το επιβεβαιώσουν απλά κάλεσαν την 30χρονη για συστάσεις και επίπληξη υπενθυμίζοντάς της τις συνέπειες του νόμου.

Μετά το σάλο που δημιουργήθηκε, η καθηγήτρια απολύθηκε από το σχολείο αλλά η οικογένεια του παιδιού είναι αναγκασμένη να μετακομίσει σε άλλη πόλη επειδή είναι πολύ πιθανό ο μικρός να συναντά την γυναίκα ακόμα και όταν πηγαίνει να αγοράσει ψωμί.

Η δήλωση της μητέρας του 9χρονου αποτυπώνει την κατάσταση που προέκυψε κυριολεκτικά από το πουθενά: «Το παιδί μου έχασε την παιδική του ηλικία εξαιτίας αυτής της γυναίκας, έγινε επιθετικός, με ανεξέλεγκτη συμπεριφορά, δεν μπορούμε να πάμε να αγοράσουμε ψωμί γιατί φοβόμαστε ότι θα συναντήσουμε αυτή την γυναίκα, πρέπει να μετακομίσουμε σε άλλη πόλη και επειδή δεν έχουμε χρήματα, θα δανειστούμε».

Έπειτα από σχετική ιατρική γνωμάτευση, διαπιστώθηκε πως η γυναίκα δεν αντιμετωπίζει ψυχολογικό πρόβλημα. Ωστόσο, οι επιστολές θα μνημονεύονται για χρόνια από τους κατοίκους της πόλης αφού η 30χρονη δασκάλα εξηγούσε στο μικρό παιδί πως αντιμετωπίζει προβλήματα με τον άντρα της και πως επιθυμούσε να… αποκτήσει τέσσερα παιδιά με τον 9χρονο!

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger