Είναι πρωτοετής στην Πάτρα, ερχόμενη από την Αθήνα και όπως δηλώνει δεξιά και αριστερά το πρότυπο της είναι ο Γιάννης Σπαλιάρας, σύμφωνα με ρεπορτάζ του patrasevents.gr.

Η 18χρονη φοιτήτρια, έχοντας περάσει, στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας και έχοντας «ανοικτούς ορίζοντες» (και προφανώς όχι μόνο αυτούς), μακριά από προκαταλήψεις και ταμπού, δηλώνει στα άτομα που γνωρίζει στο νέο της περιβάλλον, εδώ στην αχαϊκή πρωτεύουσα, ποιος είναι ο μεγάλος της στόχος.

Να φτάσει και να ξεπεράσει την χάρη του πρότυπου της του Γιάννη Σπαλιάρα ο οποίος ως γνωστόν, σύμφωνα με την δήλωση που έκανε θραύση στα social media και στο ΜΜΕ,έχει πάει με 4.000 γυναίκες.

Ο στόχος της 18χρονης είναι λοιπόν να ξεπεράσει τον Σπαλιάρα και να πάει με παραπάνω από 4.000, όχι φυσικά γυναίκες, αλλά άνδρες. Στόχος που φυσικά δεν είναι τόσο εύκολος όσο ακούγεται αν σκεφτεί κανείς ότι θέλει να τον πετύχει στα χρόνια που θα είναι φοιτήτρια στην Πάτρα.

Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα έχουμε μάθει η νεαρή έχει τις δυνατότητες και τα προσόντα για να πετύχει τον στόχο, διαθέτοντας μία αρκετά καλή εμφάνιση που αποπνέει στους γύρω της έναν ερωτισμό.

Και έτσι ήδη έχει ξεκινήσει να κάνει αυτά που χρειάζεται για να φτάσει στον στόχο της, βρισκόμενη σε καλό δρόμο…

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger