Τα 8 ζευγάρια συγκεντρώθηκαν στο σπίτι, αλλά τα πράγματα δεν κύλησαν όπως φαντάζονταν...
Την Κυριακή των εκλογών, πολλοί ήταν αυτοί που άνοιξαν το σπίτι τους σε φίλους, για να παρακολουθήσουν μαζί τα αποτελέσματα και να περάσουν καλά. Δεν συνέβη το ίδιο, όμως, σε προάστιο της Λάρισας καθώς η ιδέα ενός ζευγαριού για διασκέδαση, γνωστού στην πόλη για τις φιλελεύθερες απόψεις του γύρω από το σεξ, δεν είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Το ζευγάρι, που ζει σε ένα προάστιο της Λάρισας και το σπίτι του έχει χαρακτηριστικό κήπο, απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση μέσω της σελίδας του σε ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης σε άλλα ζευγάρια, τα οποία θα ήθελαν να τους επισκεφτούν και να έρθουν… πιο κοντά για να ανταλλάξουν, εκτός από τις πολιτικές τους απόψεις λόγω της ημέρας, τους συντρόφους τους!

Το σύνθημα ήταν ένα: «Ψηφίστε δαγκωτό στον έρωτα και ελάτε για νέες περιπέτειες». Όπως αναφερόταν στην ανακοίνωση, το πάρτι είχε από όλα τα κομφόρ: Μπουφέ, ποτά και... άφθονα προφυλακτικά. Οι συνήθεις ύποπτοι και «φίλοι» των οικοδεσποτών ανταποκρίθηκαν και μάλιστα έβαλαν  βαθιά το χέρι τους στην τσέπη, αφού πλήρωσαν 150 ευρώ το ζευγάρι για… τα παρελκόμενα.


Το ραντεβού ήταν προκαθορισμένο για τις 19.00 το απόγευμα, γιατί όπως ανέφεραν χαρακτηρίστηκα, «όταν κλείσουν οι κάλπες, θα ανοίξουν οι ορίζοντες του σεξ». Πράγματι, όλοι ήταν ακριβείς στο ραντεβού τους: 7 ζευγάρια, συν τους οικοδεσπότες, 8 στο σύνολο! Τα 6 από αυτά είχαν πάρει μέρος κι άλλες φορές στη διαδικασία ανταλλαγής συντρόφων και είχαν οικειότητα μεταξύ τους. 

Το έβδομο ζευγάρι, προσκεκλημένο από τους ιδιοκτήτες του σπιτιού, δεν γνώριζε τους υπολοίπους, αλλά ήξερε καλά την ερωτική διαδικασία, καθώς πολλές φορές είχε ανταλλάξει συντρόφους -και με τους ιδιοκτήτες της βίλας του θεσσαλικού κάμπου!

Αφού άρχισαν να τσιμπάνε τους μεζέδες για αρχή και να ρέει άφθονη η σαμπάνια στα ποτήρια τους, η τηλεόραση που έδειχνε τα exitpolls τράβηξε τα βλέμματα κάποιων και άρχισε η πολιτική συζήτηση. Μεταξύ βλεμμάτων, χαδιών και ερωτικών συνθημάτων και λίγο πριν να αρχίσουν να βγαίνουν τα πρώτα ρούχα, η διαδικασία των εκλογικών αποτελεσμάτων προχωρούσε με γοργούς ρυθμούς.

Όταν, όμως, ακούστηκε ότι η διαφορά μεταξύ των δύο πρώτων κομμάτων θα είναι τουλάχιστον 7 μονάδες, ο νέος άνδρας… της εναλλακτικής παρέας άρχισε τα «γαλλικά» και τις ειρωνείες για τους ψηφοφόρους συγκεκριμένου κόμματος. 

Ένας από την παρέα το πήρε προσωπικά, θίχτηκε και άρχισε το πανηγύρι. Κανείς δεν μπορούσε να ηρεμήσει τους δύο άντρες, που λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια, αφού ο ένας πέταξε το ποτό του στο πρόσωπο του άλλου! Το ερωτικό κλίμα χάλασε και παρόλο που οι διοργανωτές του πάρτι έκλεισαν την τηλεόραση, τίποτα δεν μπορούσε να χαλαρώσει την παρέα. Κάποιες από τις γυναίκες έκαναν απέλπιδες προσπάθειες να ανεβάσουν τη διάθεση των αντρών και να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα, αλλά μάταια!


Τελικά, η βραδιά τελείωσε άδοξα, αφού τα ζευγάρια έφυγαν με την εμπειρία της ανταλλαγής ύβρεων και όχι συντρόφων! Μάλιστα, ένα από τα ζευγάρια ζήτησε και τα λεφτά του πίσω!


ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger