Άριστα στο… kama sutra παίρνουν 4 φοιτητές του ΤΕΙ Λαμίας που… πρωταγωνιστούν σε βίντεο με σεξουαλικά όργια και κάνει «θραύση» μέσω κινητών τηλεφώνων και έχει «ανέβει» σε γνωστό site με πορνό περιεχόμενο! 

Τρία αγόρια και μία κοπέλα εμφανίζονται μέσα σε ένα φοιτητικό διαμέρισμα να επιδίδονται σε ομαδικές περιπτύξεις με βάση το γνωστό βιβλίο του $ex, γιορτάζοντας με αυτό τον τρόπο τα… Χριστούγεννα.

Τα όργια γίνονται πάνω σε κρεβάτι και η φοιτήτρια δεν αφήνει παραπονεμένο κανέναν από τους παρτενέρ της, ενώ στο τέλος του βίντεο ανανεώνουν το ραντεβού τους για μετά τις γιορτές, λέγοντας πως σχεδιάζουν να καλέσουν ακόμα μία συμφοιτήτριά τους!

Το βίντεο έχει τραβηχτεί με κινητό τηλέφωνο και έγινε «must» τόσο στη Λαμία, όσο και στις περιοχές όπου κατοικούν οι πρωταγωνιστές, πριν βγει στο Ίντερνετ.

Πάντως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που φοιτητές της πόλης καταγράφουν τις ομαδικές ερωτικές τους επιδόσεις: έχει προηγηθεί ένα ροζ βίντεο με δύο αγόρια και μία κοπέλα που έκαναν όργια μετά από κατανάλωση αλκοόλ, καθώς και ακόμα ένα με 5 πρωταγωνιστές!

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger