Το φυσάει και δεν κρυώνει ένας νεαρός στρατιώτης που θέλησε να εκδικηθεί τη φίλη του, επειδή χώρισαν, ανεβάζοντας στο facebook γυμνές φωτογραφίες της! Εκείνη κατέφυγε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βόρειας Ελλάδας, με αποτέλεσμα ο... θιγμένος πρώην σύντροφος να καταλήξει με χειροπέδες!

Εντρομη η 19χρονη ενημερώθηκε από συγγενείς και φίλους της ότι είχαν δεχτεί αιτήματα φιλίας στο facebook από άτομο με τα στοιχεία της. 

Η έκπληξη για την κοπέλα από τη Θεσσαλονίκη έγινε ακόμα μεγαλύτερη και δυσάρεστη, όταν ενημερώθηκε ότι στο συγκεκριμένο προφίλ (βέβαια δεν το είχε δημιουργήσει η ίδια) υπήρχαν αναρτημένες αποκαλυπτικές φωτογραφίες της.

Η 19χρονη χωρίς δεύτερη σκέψη απευθύνθηκε στο παράρτημα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που λειτουργεί πλέον στη βόρεια Ελλάδα ενημερώνοντας τους αστυνομικούς ότι ο 21χρονος πρώην φίλος της την είχε απειλήσει ότι θα δημοσίευε στο διαδίκτυο τις προσωπικές φωτογραφίες της που είχε στην κατοχή του. 

Οπως φάνηκε, ο φαντάρος θέλοντας να εκδικηθεί τη φίλη του δεν δίστασε να κάνει πράξη τα λεγόμενά του. Μάλλον όμως δεν είχε υπολογίσει καλά την αντίδρασή της, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να τον εντοπίσουν πολύ εύκολα και να τον συλλάβουν. Ο 21χρονος αντιμετωπίζει πλέον πολύ σοβαρές κατηγορίες για παράβαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων, απειλή, εξύβριση και δυσφήμηση.

Σε έρευνα στο σπίτι του η Αστυνομία βρήκε φορητές συσκευές αποθήκευσης δεδομένων, κάρτες μνήμης, ένα λάπτοπ και ένα κινητό τηλέφωνο, τα οποία στάλθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

ΜΑΡΙΟΣ ΠΕΤΜΕΖΑΣ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger