Πρωτοφανές για ένα κόμμα της αγωνιστικής αριστεράς όπως ο ΣΥΡΙΖΑ αυτό που συμβαίνει με τον μερακλή, τσαπίνη και ψύχραιμο Εκατομμυριούχο υπουργό. Είναι αλήθεια ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι τίγκα στα εκατομμυριούχα στελέχη.

Βέβαια ο λάγνος υπουργός του Ενός Εκατομμυρίου (τουλάχιστον) αποτελεί αντικείμενο ζήλιας και για τους συναδέλφους του και πόθου για τις γυναίκες του υπουργικού συμβουλίου αλλά και τις βουλευτίνες του ΣΥΡΙΖΑ.

Ολες θέλουν να κοιμηθούν με τον Εκατομμυριούχο υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ ώστε να μυηθούν στα λάγνα κόλπα που θα τους επιτρέψουν και σε εκείνες να γίνουν εκατομμυριούχες. Ολες θέλουν να έλθουν σε οργασμό μαζί του.

Για πολλές αποτελεί τον πρωταγωνιστή των φαντασιώσεών τους. Toν φαντάζονται να τις παίρνει βίαια στην πλώρη ενός στόλου από πλοία τα οποία θα του ανήκουν στις ακτές της Αφρικής.

Καυλώνουν πιο πολύ μαζί του παρά με τον Σπαλιάρα.

Μάλιστα έχουν σπάσει τα τηλέφωνα του Μαξίμου από αναψοκοκκινισμένες συριζοπούλες που αγωνιούν να μάθουν ποιος είναι ο Εκατομμυριούχος υπουργός.

Κάποιες μάλιστα πιέζουν την Περιστέρα και την Γεροβασίλη να τους αποκαλύψουν το όνομα του Εκατομμυριούχου εραστή.

Επειδή η Γεροβασίλη δεν μαρτυρούσε με τίποτε οι καυλωμένες συριζοπούλες άρχισαν να τις πετάνε πέτρες στο σπίτι της στο Παγκράτι.

Ζοχαδιασμένοι οι υπόλοιποι Εκατομμυριούχοι βουλευτές και υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ αποκαλύπτουν και εκείνοι με την σειρά τους τα περιουσιακά τους στοιχεία για να καυλώσουν τα κορίτσια με τον ηθικό τους πλεονέκτημα.

Ο Εκατομμυριούχος του ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει ταινία με πρωταγωνιστή τον Λιαμ Νίσον. Eπίσης η ζωή του θα είναι ένθετο σε Κυριακάτικη Εφημερίδα!

Στο Μέγαρο Μαξίμου τηρούν σιγήν ιχθύος, όπως και στη Βουλή, αν και το θέμα αναμένεται να ανοίξει στην αρμόδια επιτροπή τις επόμενες ημέρες. Τουμπέκα στο Τραιμπέκα.

Η ηθική ξεχειλίζει από τα πατζάκια τους.

Ο Εκατομμυριούχος είναι και ξεχασιάρης.

Αφού παρέλειψε να δηλώσει επί τρία χρόνια ένα εκατομμύριο ευρώ, παραμένει στη σκιά, προκαλώντας αμηχανία σε βουλευτές και κομματικά στελέχη που ερωτώνται για το θέμα.

Σχετικά με την υπόθεση του «εκατομμυριούχου» υπουργού, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο συγκεκριμένος δήλωσε με συμπληρωματική φορολογική δήλωση, λίγο πριν από τις εκλογές, ένα εκατομμύριο ευρώ, αν και θα έπρεπε να το είχε κάνει τρία χρόνια πριν. Μια γραμμή πληροφόρησης αναφέρει ότι πρόκειται για υπουργό που σχετίζεται με οικονομικό χαρτοφυλάκιο.

Ανεξαρτήτως αυτού, πάντως, γεννούνται ερωτήματα όχι μόνο ως προς το γιατί  προέβη στη δήλωση του ποσού ετεροχρονισμένα, αλλά και γιατί παρέκαμψε τις διατάξεις του νόμου περί πόθεν έσχες. Επιπλέον με τη σιωπή του και μη ακολουθώντας το παράδειγμα Φλαμπουράρη, αυξάνει το μυστήριο, καθώς πρόκειται για μια ιστορία που δεν άνοιξε από πολιτικούς αντιπάλους της κυβέρνησης, αλλά εντοπίστηκε από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Βουλής. 

Ειδικότερα, στελέχη με πολύχρονη πορεία στο κόμμα κληθέντα να σχολιάσουν την υπόθεση, σε πρώτη φάση επισημαίνουν το ηθικό πλεονέκτημα του ΣΥΡΙΖΑ έναντι των παλιών κομμάτων, το οποίο με τη μυστήρια στάση του άμεσα εμπλεκόμενου αποδομείται. Σε κάθε περίπτωση, στον ΣΥΡΙΖΑ κρατούν στάση αναμονής, δεν θέλουν να βιαστούν να εξαγάγουν συμπεράσματα  χωρίς να ακούσουν όλες τις πλευρές, αν και ήδη γίνεται λόγος για "εκατομμυριούχο - φάντασμα", λόγω της καθυστέρησης εξηγήσεων.


ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger