«Μια κοινωνία των προβάτων πρέπει εν καιρώ να γεννήσει μια κυβέρνηση των λύκων."
(Bertrand de Jouvenel)


Η έδρα της εξουσίας έχει αλλάξει από πυραμιδική σε μια ολογραφική δομή  εξουσίας.



Οι Μυστικές δυνάμεις που παίζουν στο ασυνείδητο επίπεδο με τον νου μας, έχουν κάνει την παγκόσμια ύπνωση το πηδάλιο του κάθε κράτους, με τον καθορισμό της πολιτικής, της εκπαιδευτικής δομής και της παροχής συμβουλών στις κυβερνήσεις.

Κατασκευάζουν τη δημιουργία της κρίσης, το ψυχολογικό σοκ και το στρες της ανθρωπότητας.

Η λίστα των συναδέλφων της παγκοσμιοποίησης περιλαμβάνει τα εξής :

Ίδρυμα Ροκφέλερ, CIA, MI6, SRI, Brookings, RAND, Λέσχη της Ρώμης, Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων, του ΔΝΤ, PNAC, Wharton School, NASA και Παγκόσμια Τράπεζα...





Το Tavistock Institute, το British Psychological Society, της Βρετανικής Ακαδημίας Κοινωνικών Επιστημών και, Επιστημών Συνδέσμου Πολιτικών Σπουδών του Ηνωμένου Βασιλείου είναι αρμόδιο για την κοινωνική αλλαγή (δηλαδή για τον παγκόσμιο έλεγχο του νου) και της Ατζέντας 21.

Τα Πειράματα Dreaming Tavistock Institute της Κοινωνικής Μηχανικής στο Ηνωμένο Βασίλειο, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των Ηνωμένων μελών. Μελέτησαν ανθρώπους ως προς το ποιες ήταν πραγματικά οι φιλοδοξίες τους και, εν συνεχεία ανέλυσε την ψυχολογία τους, διαπιστώνοντας τι πραγματικά συμβαίνει στο μυαλό αυτών των ανθρώπων.

Δημιουργούν την ψυχολογία που επιθυμούν και στη συνέχεια φέρουν προγραμματισμένους άνθρωπους  κάτω απο περιορισμένες επιλογές, ώστε να γίνει η κοινωνική αλλαγή και η εφαρμογή της, μέσω των οργανώσεων ή των αντίστοιχων εταιρειών τους.  

Επιτυγχάνουν, έτσι, τους στόχους της παγκοσμιοποίησης μέσω των μεθόδων του παγκόσμιου ελέγχου του νου.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger