Ο άνθρωπος που έζησε δίπλα στον Αλέξανδρο Ιόλα και έγραψε τη βιογραφία του, επιτέθηκε στην Αγγελική Νικολούλη μέσω Facebook. Τι έγραψε.

O βιογράφος του Αλέξανδρου Ιόλα, Νίκος Σταθούλης, επιτέθηκε μέσω ανάρτησης στην Αγγελική Νικολούλη, δημοσιεύοντας στο προφίλ του στο Facebook μία παλιά φωτογραφία της δημοσιογράφου και παρουσιάστριας, δημοσιευμένη πριν από 32 χρόνια, γράφοντας: «Σαν σήμερα: αυτή η Κατίνα που βλέπετε είναι η Αγγελική Νικολούλη! Μια άγνωστη τότε δημοσιογράφος (1983) αστυνομική συντάκτης στον Ελεύθερο Τύπο η οποία ξεκίνησε τον διασυρμό του Αλέξανδρου Ιόλα, για να γίνει απλά και μόνο γνωστή. Στη φωτό έχει πάρει αγκαζέ τον Αντώνη Νικολάου, ντυμένο Μαρία Κάλλας, και έχουν πάει μαζί στον προϊστάμενο ποινικής δίωξης της εισαγγελίας κ. Στάμο... Και καμαρώνει...!!!».



Την ανάρτηση ακολούθησαν πολλές αντιδράσεις και σχόλια και ο Νίκος Σταθούλης έσβησε την ανάρτησή του. Βέβαια, σε επόμενη ανάρτησή του, στην οποία έγραφε για τον διεθνούς φήμης μαέστρο, πιανίστα και συνθέτη Δημήτρη Μητρόπουλο, κάτω από σχόλιο διαδικτυακό του φίλου που μιλούσε περί ηλιθιότητας του κόσμου και των δημοσιογράφων, ο Νίκος Σταθούλης ανάρτησε ως απάντηση τη φωτογραφία της Αγγελικής Νικολούλη ως απάντηση....




ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger