Παραθέτουμε την επιστολή αστυνομικού προς το bloko.gr, στην οποία εξιστορούνται γεγονότα και καταστάσεις, αφήνοντας το
περιεχόμενο στην κρίση του αναγνώστη.  

"Είμαι αστυνομικός και υπηρετώ στην Υ.Α.Τ από το 2005.

Επειδή έχω καταλάβει ότι υπάρχει λαθεμένη εντύπωση για τα θλιβερά ,είναι αλήθεια, γεγονότα της Πέμπτης (5/11) που είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του Βουλευτή κ. Κουμουτσάκου,θα ήθελα από το βήμα αυτό να αναφέρω τα πραγματικά περιστατικά όπως τα καταλαβαίνω από την εμπειρία μου σε αυτήν την υπηρεσία και από τη γνώση του συμβάντος και από τις μαρτυρίες των συναδέλφων μου που ήταν παρόντες. 

Η διμοιρία η οποία ήταν παρούσα στο χώρο του Μ.Α.Σ(μνημείο αγνώστου στρατιώτη) εκτελώντας υπηρεσία δεν είχε καμία ενημέρωση από κανένα αρμόδιο για το αν έχουν παρεισφρήσει ή όχι ακραία στοιχεία στην συγκέντρωση. Όταν αντιλήφθηκαν ότι κάτι συμβαίνει (χωρίς πρότερη ενημέρωση),χωρίς να λάβουν εντολή(γιατί άραγε ενώ βρίσκονταν στο σημείο αξιωματικοί),προσέγγισαν για να διαπιστώσουν το τι ακριβώς συμβαίνει και είδαν ένα άτομο το οποίο στη συνέχεια κατάλαβαν ότι ήταν ο Βουλευτής κ. Κουμουτσάκος να δέχεται προπηλακισμούς και επίθεση από μια ομάδα από τους συγκεντρωμένους. 

Στο σημείο αυτό θα ήθελα να αναφέρω ότι τους τελευταίους μήνες υπάρχει ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΣΑΦΕΙΑ στις εντολές προς τις δυνάμεις των ΜΑΤ. Όλοι κατεβαίνουμε για δουλειά μουδιασμένοι μην ξέροντας πλέον πως να κάνουμε τη δουλειά μας. 

Επιπροσθέτως οι διαρροές που φτάνουν στα αυτιά του κατώτερου προσωπικού είναι ότι 'όποιος ακουμπήσει πολίτη θα του κόψουμε τα χέρια' με αποτέλεσμα να μην ξέρουμε πως να ενεργήσουμε έχοντας συνάμα ψυχολογία και ηθικό στο ναδίρ. 

Συνεχίζοντας τώρα στα πραγματικά περιστατικά οι έξι μάχιμοι άνδρες της μιας ομάδας της διμοιρίας(γιατί απο τις πολλές αποχωρήσεις στα επίσημα μείναμε μισοί!!) υπερέβαλαν  εαυτό για να διασφαλίσουν τη σωματική ακεραιότητα του Βουλευτή, τη δική τους, και για να μην διαλυθεί η συγκέντρωση που είχε και άλλο κόσμο. 

Δεν συνέλαβαν κανένα όχι επειδή δεν ήθελαν αλλά επειδή είναι φύσει αδύνατο και να προστατέψουν τον βουλευτή(για τη σύλληψη χρειάζονται τουλάχιστον δυο άτομα και όλοι οι μάχιμοι ήταν 6) και να κάνουν όλα αυτά που από την ασφάλεια του καναπέ τους κάποιοι σοφοί τους υποδεικνύουν.

Θα ήθελα να υπογραμμίσω ότι στην προσπάθεια να προστατέψει τον κ. Βουλευτή ο επικεφαλής της ομάδας τραυματίστηκε στο κεφάλι από πέτρα. Αλήθεια πάλι οι απλοί αστυνομικοί της διμοιρίας θα την πληρώσουν όπως τόσες και τόσες φορές?? 

Οι ευθύνες, εάν,υπάρχουν είναι αλλού και το ξέρετε όλοι!!!!!!

Δημοσίευση σχολίου

Blogger