Το κουβάρι της αρρωστημένης δράσης ενός 55χρονου από τα Τρίκαλα, ο οποίος συνελήφθη για διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας, ξετυλίχτηκε χθες στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Βόλου. Ο πρώην τραπεζικός υπάλληλος κρίθηκε ένοχος για πορνογραφία εις βάρος ανηλίκων που δεν έχουν συμπληρώσει το 15ο έτος ηλικίας τους κατ' εξακολούθηση και κατά συνήθεια, και καταδικάστηκε ομόφωνα στην ανώτατη προβλεπόμενη ποινή κάθειρξης 10 ετών, χωρίς να του αναγνωριστούν ελαφρυντικά, ενώ του επιβλήθηκε και χρηματική ποινή 50.000 ευρώ.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, από τον Οκτώβριο του 2008 έως τον Ιανουάριο του 2012, διάστημα κατά το οποίο ο 55χρονος εργαζόταν σε τράπεζα των Τρικάλων, απέκτησε εκατοντάδες ηλεκτρονικά αρχεία με υλικό παιδικής πορνογραφίας, τα οποία φέρεται ότι διένειμε μέσω του διαδικτύου. Ο ίδιος στην απολογία του παραδέχθηκε ότι επισκεπτόταν πορνογραφικές σελίδες με παιδιά, αλλά αρνήθηκε ότι είχε διακινήσει τέτοιου είδους υλικό.

Ο διεστραμμένος 55χρονος είχε συλληφθεί στην Πάτρα τον Ιανουάριο του 2015, μετά την έκδοση σχετικού εντάλματος από την ανακρίτρια Τρικάλων. Οι ελληνικές Αρχές έφτασαν στα ίχνη του με τη συνδρομή των αμερικανικών υπηρεσιών που είχαν εντοπίσει τη δράση του σε διεθνή διαδικτυακή σελίδα, την οποία επισκέπτονταν «εραστές αγοριών». Σε αυτήν ο κατηγορούμενος ισχυριζόταν ότι «εκπαίδευε» και διακινούσε νεαρά αγόρια που βρίσκονται στον δρόμο για να προβαίνουν σε σεξουαλικές πράξεις με πλούσια, γνώριμα σε αυτόν πρόσωπα!


ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger