Οι Ευρωπαίοι υποδέχονται τον σουλτάνο Ταγίπ Ερντογάν στο “σπίτι” τους για να τον “χαϊδέψουν” και να τον παρακαλέσουν να μην στέλνει τόσους πολλούς μαζεμένους πρόσφυγες προς τη δύση. Αυτή είναι η πολιτική της πολύ λίγης σε όλα τα επίπεδα ΕΕ. Πολιτική που καθορίζεται από την “γερμανική ατμομηχανή” της Ευρώπης!

Οι Ευρωπαίοι καλούν να “χαϊδέψουν” τον ηγέτη μιας χώρας που κατέρριψε αναίτια ένα αεροσκάφος ρίχνοντας λάδι στη φωτιά της έτσι κι αλλιώς αποσταθεροποιημένης Μέσης Ανατολής. Τον ηγέτη που κατηγορείται ανοιχτά για σχέσεις με τους τζιχαντιστές. Αυτόν που φυλακίζει κατά δεκάδες δημοσιογράφους που τολμούν να γράψουν κάτι εναντίον του.

Και όπως προκύπτει από την τελευταία έκθεση του Κογκρέσσου που δημοσιεύουμε καταπιέζει πρώτα απ΄ όλα τις χριστιανικές θρησκευτικές μειονότητες στην άσκηση των θρησκευτικών τους δικαιωμάτων. Αυτά για όσους έχουν πολύ μεγάλες αγωνίες εδώ στην Ελλάδα για τα τζαμιά που δεν σπεύδουμε να φτιάξουμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε. Να φτιάξουμε βεβαίως,αλλά να μην παραβλέπουμε ότι στην Ελλάδα οι θρησκευτικές ελευθερίες είναι πλην ελαχίστων μεμονομένων περιπτώσεων,δεδομένες.

Διαβάστε ΕΔΩ την αμερικανική έκθεση για το τι συμβαίνει σε Ελλάδα και κατεχόμενη Κύπρο 

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger