Λίγο πριν τινάξουν το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο στον αέρα ...άρπαξαν τις καταθέσεις των πολιτών και τις έδωσαν ως δανεικά κι αγύριστα με εγγυήσεις ...κοπανιστού αέρα...

Από τη λίστα με τον αφρό της «αυτοδημιούργητης» επιχειρηματικότητας ...λείπει ο Χασδάι Καπόν που είχε κατηγορηθεί για παρόμοια αδικήματα που αφορούσαν δάνειο από την Proton Bank με εγγύηση ...μετοχές της Πειραιώς! Αυτόν τον πεντακάθαρο χρηματιστή-τραπεζίτη ο πεντακάθαρος Μπουτάρης όρισε ως υπεύθυνο των οικονομικών του Δήμου Θεσσαλονίκης. 
Μην έχετε καμία αμφιβολία... Ληστές αρματωμένοι μας «απελευθέρωσαν» και ληστές γραβατωμένοι συνεχίζουν να μας εξουσιάζουν. 
Και για να μπορούν να ελέγχουν, να εκβιάζουν και να διαμορφώνουν την κοινή γνώμη, που πρακτικά είναι ...κοινή φαντασίωση της πραγματικότητας ...είχαν όλοι τους μετοχές σε μεγάλες εφημερίδες ή κανάλια. Κι όλοι τους φυσικά αντιφασίστες... υπερασπιστές της «δημοκρατίας» μας ...που τόσο πολλά και τόσο άκοπα τους προσέφερε.

Κοντομηνάς ALPHA TV
Λαυρεντιάδης εφ. ΠΗΓΑΣΟΣ, ΔΟΛ, ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ
Μπακατσέλοι εφ. ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ μαζί με ΔΟΛ
Ρέστης εφ. ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
Ρήγας εφ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Σκάνδαλο μεγαλύτερο από αυτό του Κοσκωτά που έριξε κυβερνήσεις ...αλλά δεν ακούστηκε ποτέ ...για να μην μας ξυπνήσουν από τον λήθαργο.


ΠΗΓΗ 

Δημοσίευση σχολίου

Blogger