ΣΤΙΣ 4 ΚΑΙ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014 ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΗΣΩ ΟΤΙ:

ΕΛΑΜΒΑΝΕ  ΧΩΡΑ Η ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΟΡΥΦΗΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΟ ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΩΝ ΔΡΑΜΑΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΣΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑ.

Στην "ατζέντα" της Συνόδου Κορυφής που ξεκίνησε τότε, με την παρουσία περίπου 60 αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων, ακούστηκε ότι κυριάρχησαν θέματα όπως η ουκρανική κρίση και η κατάσταση στο Ιράκ και τη Συρία όπου προελαύνουν οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους. 
Ωστόσο, το θέμα που είχε μπει στο τραπέζι μυστικά  ήταν ο αποκλεισμός της Ελλάδας από την περιβόητη συνθήκη Σένγκεν, όταν το δήθεν μεταναστευτικό θα άρχισε να δημιουργεί σοβαρές παρενέργειες στα Βόρεια ευρωπαϊκά κράτη και όχι μόνο.

Εκεί οριοθετήθηκε το μυστικό σχέδιο αποκλεισμού της Ελλάδος από την Σένγκεν και, επιλέχθηκε  το κατάλληλο πρόσωπο για να φέρει την Ελλάδα ως το επίμαχο σημείο , που δεν είναι άλλος για την Ελλάδα από τον Αλέξη Τσίπρα:

 ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΔΕΣΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗθΕΝΤΟΣ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ

Μετά την Σύνοδο κορυφής του Εδιμβούργου όπου αποφασίστηκαν σημαντικά ζητήματα για την Ελλάδα, ακολούθησαν σε  μερικούς μήνες εκλογές  με την γνωστή εξέλιξη....


ΝΕΣΤΩΡ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger