Από την πρόσφατη επίσκεψη του πρωθυπουργού της πρώτης φοράς αριστεράς στο νταβός αν κάτι έμεινε να θυμάται ο Ελληνικός λαός είναι η περιβόητη έκφραση του Σόιμπλε περί ανοήτου. Αυτό όμως που δεν πήρε κανείς χαμπάρι είναι η κουστωδία που πήρε μαζί του ο Αλέξης, έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε ποιοι τον ακολούθησαν στο ταξίδι του στο Νταβός. 



Η λίστα των συμμετεχόντων εκ μέρους της Ελληνικής πλευράς είναι αποκαλυπτική. Πέραν του διευθύνοντα συμβούλου του ΤΙΤΑΝ ήταν και οι ιδιοκτήτες της κατασκευαστικής εταιρείας CONSOLIDATED CONTRACTORS GROUP SAL μιας εταιρείας η οποία ενεργοποιείται στην μέση ανατολή αλλά έχει έδρα στην Ελλάδα υπό το καθεστώς φορολογικού παραδείσου και αυτό μας το αποδεικνύει η απόφαση του πρώην υπουργού της ΝΔ και πρώην στελέχους του fidelity fund κύριος μηταράκης. Το μέγα ερώτημα που μπορεί να σκεφτεί ο καθένας από εμάς είναι ποιος επέλεξε αυτους τους κυρίους να ακολουθήσουν τον πρωθυπουργό της χώρας πόσο μάλλον δε όταν η εν λόγω εταιρεία δεν αποδίδει τίποτα στην Ελληνική οικονομία. Αν δει κάποιος την επίσημη σελίδα του μπορεί να υποψιαστεί που το πάει ο Αλεξης της πρώτης φοράς αριστερας http://www.ccc.me/sample_projects.php. 



Οι άνθρωποι πήγανε να κλείσουνε business στις πλάτες ενός λαού Τα έργα της εν λόγω εταιρείας έχουν να κάνουν με την κατασκευή αγωγών και κατοικιών. Σας λέει κάτι; Ποιος είναι τελικά ο ανόητος κύριε Σόιμπλε;





ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger