Αποφασιμένοι και ενωμένοι οι αγρότες και στην Αρτα έκαναν στις 11.00 το πρωί μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας με 45 τρακτέρ σε κεντρικούς δρόμους της πόλης ενώ απο τις 11.00 μέχρι τις 14.00 και σήμερα απέκλεισαν την Ε.Ο στο ύψος της γέφυρας Αρτας, λίγο πριν την είσοδο της πόλης.

Οι αποκλεισμοί στην Ε.Ο με 70 τρακτέρ θα είναι καθημερινοί τόσο τις πρωινές ώρες 11.00-14.00, όσο και τις απογευματινές 19.00-22.00, τουλάχιστον μέχρι και την Κυριακή, όπου μετά τη συνεδρίαση των Συντονιστικών Επιτροπών οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι της περιοχής θα αποφασίσουν αν θα προχωρήσουν σε εξάωρα μπλόκα, όπως δήλωσε στο epirus-tv-news o Κώστας Τσόγκας.

“Καθημερινά κατεβαίνουν στον αγώνα ολοένα και περισσότεροι αγρότες και το μήνυμα που στέλνουμε στην κυβέρνηση είναι πως δεν πρόκειται να υποχωρήσουμε και δεν έχουμε σκοπό να κάνουμε διάλογο με τον Πρωθυπουργό ,αν πρώτα δεν αποσύρει το ασφαλιστικό, που θα αποτελέσει και την “ταφόπλακα”για τον πρωτογενή τομέα”.

“Είναι τεράστια τα προβλήματα στην πατρίδα του Πρωθυπουργού, οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι έχουν πλέον πρόβλημα επιβίωσης, είμαστε αποφασισμένοι αν χρειαστεί να μείνουμε στους δρόμους μέχρι και το Πάσχα … τον οβελία θα τον ψήσουμε στα μπλόκα! Θα παλέψουμε μέχρι τέλους για τις ζωές μας και πρωτίστως για το μέλλον των παιδιών μας”δήλωσαν μεταξύ άλλων εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων ,στην κάμερα του epirus-tv-news,στέλνοντας το δικό τους ηχηρό μήνυμα στον Πρωθυπουργό.


epirus-tv


Δημοσίευση σχολίου

Blogger