Μια σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον κατά 15 χρόνια νεότερο σύντροφό της Κρις Ραντάνοφ έκανε η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη.


O φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ζευγάρι στο θέατρο Badminton, στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Ταξίδι στο Σταυρό του Νότου», η οποία ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του Μηνά Χατζησάββα.

Όπως βλέπετε και στο φωτορεπορτάζ, η καταξιωμένη ηθοποιός και ο σύντροφός της ήταν πολύ διακριτικοί την ώρα που τα φλας είχαν πάρει «φωτιά», μιας και δεν θέλουν να δίνουν αφορμή για σχόλια.

Σε συνέντευξή της στο «ΒΗΜΑgazino» η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη είχε δηλώσει για τον άνθρωπο με τον οποίο διατηρεί δεσμό με πολύ τρυφερά λόγια.

«Η ζωή μού χάρισε φως. Έχω την τύχη να μοιράζομαι τα τελευταία χρόνια μου με έναν υπέροχο άνθρωπο. Μου συμβαίνει κάτι που πάντα ονειρευόμουν: ζω μια σχέση που μου προσφέρει μια ισορροπία γλυκιά, ήρεμη, μια σχέση όπου πραγματικά ο ένας σέβεται τον άλλον και του δίνει χώρο, όπου υπάρχει αγάπη, κατανόηση, συμπόρευση».

Όπως σας έχουμε γράψει από το star.gr, o 42χρονος σύντροφος της ηθοποιού ήρθε στη χώρα μας από τη Βουλγαρία ως οικονομικός μετανάστης, αποφασισμένος να κυνηγήσει το όνειρό του να γίνει ηθοποιός. Αφού έδωσε εξετάσεις στο υπουργείο Πολιτισμού, σπούδασε υποκριτική στη σχολή «Ιασμος» και κατόπιν μπήκε στα θεατρικά δρώμενα της Αθήνας. Κάποια στιγμή γνωρίστηκε με την ηθοποιό και, παρά τη διαφορά ηλικίας που τους χωρίζει, γεννήθηκε ένας δυνατός έρωτας.

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger