Εβδομήντα σακουλάκια μητρικού γάλατος συγκεντρώθηκαν μέσα σε λίγες ώρες από τις θηλάζουσες μαμάδες της Λήμνου, οι οποίες με τον τρόπο αυτό θέλουν να βοηθήσουν ένα 3χρονο κοριτσάκι.

Υπενθυμίζουμε πως έκκληση απηύθηνε στις απανταχού θηλάζουσες το Πανελλήνιο Δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας, ζητώντας τους να βοηθήσουν 3χρονο κοριτσάκι.

«Ένα κοριτσάκι χρειάζεται το γαλατάκι σας! Είναι 3 ετών νήπιο που αδυνατεί να περπατήσει και να μιλήσει...» αναφέρει στην ανάρτηση του στο Facebook.

«Σύμφωνα με γιατρούς καθηγητές στο εξωτερικό ,το μητρικό γάλα θα της δώσει μεγάλη ελπίδα για αποκατάσταση των εγκεφαλικών της κυττάρων!

Είστε έτοιμες να βοηθήσετε; Ελάτε να δείξουμε και πάλι ότι όλες μαζί μπορούμε μέσα στο Πανελλήνιο Δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων Θηλασμού !

Επικοινωνήστε με τις διαχειρίστριες της ομάδας ΧΑΛΚΙΔΑ: Ομάδα Εθελοντών Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού & Μητρότητας Σόφη Σπανού, Ματίνα Καρβελά και Mitroglou Maria για να σας ενημερώσουν για τις λεπτομέρειες της αποστολής!» καταλήγει.

Άμεση ήταν η αντίδραση της Νατάσας Μαυρομουστάκη, μέλους της τοπικής ομάδας Εθελοντών Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας, η οποία ζήτησε να μάθει περισσότερες πληροφορίες αλλά και τον τρόπο με τον οποίο μπορούν οι θηλάζουσες μητέρες από το νησί να βοηθήσουν.

Με βάση τις νεότερες πληροφορίες , το πρώτο κιβώτιο με το μητρικό γάλα, θα ταξιδέψει τις επόμενες ημέρες με φορτηγό ψυγείο λημνιάς μεταφορικής εταιρείας, η οποία μάλιστα προθυμοποιήθηκε να αποστείλει το δέμα δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 693 67 89 5 84.


ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger