Χωρίς σημάδια μείωσης συνεχίζεται το φαινόμενο της υπαίθριας πορνείας, από Αφρικάνες ιερόδουλες, στο κέντρο της Αχαϊκής πρωτεύουσας.

Αντιθέτως, τείνει να λάβει αυξητικές διαστάσεις, καθώς οι ιερόδουλες πλέον έχουν πολλαπλασιαστεί, ενώ επεκτείνουν τη δράση τους ακόμη και στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, ακόμη και σε ώρες αιχμής.

Θυμίζουμε πως, η Τσαμαδού, η Σαχτούρη και τα γύρω στενά, κάτω από την οδό Κορίνθου, ήταν τα σημεία αναφοράς των ιερόδουλων. Πλέον, μπορεί να τις δει κανείς ακόμη και στη Ρήγα Φεραίου, από το ύψος της Γούναρη έως και αυτό της πλατείας Γεωργίου.

Οι κάτοικοι της περιοχής δηλώνουν αναστατωμένοι, καθώς ενέχει ο κίνδυνος ανήλικα αγόρια να εκτεθούν στις…"υπηρεσίες" τους, χωρίς όμως οι συνθήκες υγιεινής τους και ο απαραίτητος έλεγχος που θα έπρεπε να υπόκεινται οι γυναίκες να λαμβάνει χώρα.

Όπως χαρακτηριστικά τονίζει συμπολίτης στο PatrasTimes.gr, «οι εν λόγω γυναίκες μπορούν να συνευρεθούν ερωτικά ακόμη και για 5 ευρώ. Καταλαβαίνετε πως επειδή τα χρήματα είναι λίγα, άνετα κάποιος μπορεί να το πράξει, ακόμη και ανήλικα αγόρια, που στην τσέπη τους βρίσκεται καθημερινά τουλάχιστον ένα χαρτονόμισμα των 5 ευρώ. Η αστυνομία και η πολιτεία να λάβουν τα μέτρα τους, αλλά και οι γονείς τα δικά τους».

Οι έγχρωμες ιερόδουλες κινούνται με ιδιαίτερη πάντως διακριτικότητα αυτή τη φορά, έτσι ώστε να μην δίνουν δικαιώματα, ενώ εκεί που έμπαιναν ακόμα και μπροστά από αυτοκίνητα για να βρουν άτομα και να τους προσφέρουν τις ερωτικές τους υπηρεσίες, πλέον “ψαρεύουν¨ τους πελάτες τους με νοήματα.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι δεν κινούνται μαζί όπως παλιότερα, ενώ αποφεύγουν τις ομαδικές “πιάτσες” για να μην δίνουν στόχο.

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger