Τρία χρόνια μετά τον χωρισμό της με τον Πούτιν, η Λουντμίλα Πουτίνα φέρεται όχι μόνο να έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο ενός νεότερου άντρα, αλλά και να τον έχει παντρευτεί, μετακομίζοντας μαζί του στο διαμέρισμα όπου έμενε κάποτε με τον ισχυρό άντρα της Ρωσίας.

Την είδηση μεταφέρει μία ρωσική ιστοσελίδα, η οποία επικαλείται τα έγγραφα ιδιοκτησίας ενός διαμερίσματος στην Αγία Πετρούπολη. Όπως σημειώνει μάλιστα, αυτός που αντικατέστησε τον Πούτιν στην καρδιά της 58χρονης πρώην συζύγου του είναι ο Artur Ocheretnyi.

Ο νέος σύντροφος της Λουντμίλα είναι μόλις 37 χρόνων επικεφαλής ενός κέντρου για την Ανάπτυξη της Διαπροσωπικής Επικοινωνίας, το οποίο η ίδια στήριζε για πολλά χρόνια.

Ο πρόεδρος της Ρωσίας είχε παντρευτεί με την σύζυγό του το 1983 και ζούσαν μαζί και με τις δύο κόρες τους στην Ανατολική Γερμανία. Αργότερα, μετακόμισαν στην Αγία Πετρούπολη όπου το 1995 αγόρασαν ένα διαμέρισμα, ενώ ο Πούτιν ήταν αντιπρόεδρος στην διοίκηση της πόλης. Το διαμέρισμα, αρχικά, ήταν στο όνομα των δύο τους παιδιών, αργότερα όμως μεταφέρθηκε στο όνομα της μητέρας της Λουντμίλας και στη συνέχεια στην αδερφή της.

Στις 24 Σεπτεμβρίου όμως το διαμέρισμα πουλήθηκε σε κάποια που ονομάζεται Lyudmila Aleksandrovna Ocheretnaya και που έχει το ίδιο πατρώνυμο, την ίδια ημερομηνία γέννησης και τον ίδιο τόπο καταγωγής με την πρώην πρώτη κυρία της Ρωσίας.


Το έγγραφο με το οποίο αποδεικνύεται ότι το διαμέρισμα πέρασε στην ιδιοκτησία της πρώην συζύγου του Πούτιν έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Το αποκάλυψε ένας ακτιβιστής

Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει γίνει κανένα επίσημο σχόλιο για την είδηση που έχει διαρρεύσει, αν και ο Ρώσος πρόεδρος μάλλον δεν θα έχει δυσαρεστηθεί και πολύ αφού τον Αύγουστο εθεάθη με τον νέο ερωτά του.



ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger