Γράφει ο Νικ. Αλ. Αργυρίου

Την άγνωστη ενέργεια που περιβάλλει τον πλανήτη η ανθρώπινη φυσιολογία του ανθρώπινου εγκεφάλου την μετατρέπει σε εικόνες. Βέβαια με διαφορετική φυσιολογία θα λαμβάνουμε διαφορετικές εικόνες.

Κάθε ιδέα αντιστοιχεί σε μια εικόνα που προκαλεί συναισθήματα, κραδασμό και εξάρτηση, ανάλογα την ισχύ της επιθυμίας δημιουργεί σκεπτομορφές.

Η ομορφιά, η ασχήμια και φόβος υποσυνείδητα είναι αποθηκευμένα σαν εικόνες και σύμβολα.

Στον υλιστικό τρόπο ζωής που είναι οργανωμένο το κοινο-πολιτικό σύστημα, συχνά είναι αποδεχτό το αίσθημα της κοινωνικής καταξίωσης και, ακολουθεί την εικόνα της επιτυχίας και της ευτυχίας.

Στην ουσία δημιουργούνται οι προϋποθέσεις ενός πρότυπου - εικόνας , που διασφαλίζει την ικανοποίηση προσωπικών φιλοδοξιών και ανατροφοδότηση του ψυχικού εγώ.

Με άλλα λόγια το μεγαλύτερο ποσοστό των ανθρώπων είναι εξαρτημένο στην ψευδαίσθηση μιας εικόνας. Πάνω σε μια τέτοια βάση κινείται η προπαγάνδα του συστήματος. Σε τέτοιες περιπτώσεις αυτό σε μια απλή μορφή επιτυγχάνεται με την κατ' επανάληψη υποβολής εικόνας σε μη συνειδητά άτομα. Έτσι  δια μέσου της συναισθηματικής εξάρτησης καθορίζεται αποτελεσματικά η συμπεριφορά των άλλων.

Ένας άλλος πιο σύνθετος τρόπος εκμαυλισμού είναι η εμφύτευση μιας ιδέας στο νου, όπου η ιδέα αυτή αντιστοιχεί σε μια εικόνα με ψυχοδυναμικά αποτελέσματα και κατευθυνόμενες συμπεριφορές. Αυτός είναι ένας ακόμη μοχλός ελέγχου του συστήματος και, φυσικά με τον όρο σύστημα εννοούμε το MATRIX.

Ουσιαστικά, το matrix είναι ένα σύστημα βαθμωτών επιπέδων, που αποτελείται από εικόνες και τροφοδοτείται από την ανθρώπινη συναισθηματική ενέργεια και σκέψη.

Ακριβώς σε αυτή τη χοάνη βρίσκονται εγκλωβισμένες οι ψυχές και οι διάφορες αντανακλάσεις τους τέμνονται με το υλικό πεδίο.  

Δημοσίευση σχολίου

Blogger