Της απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ μέσα σε δέκα χρόνια, με την υπόσχεση ότι θα έλυναν τα μάγια που της είχαν κάνει - Έπεισαν το θύμα τους να κάνει σεξ μαζί τους για να ξεφορτωθεί την «κατάρα» που την έκανε δυστυχισμένη

Στο δικαστήριο γράφτηκε πριν από λίγες μέρες ο επίλογος μιας σοκαριστικής υπόθεσης που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο το 2013 και αφορούσε την πολυετή ψυχολογική, οικονομική και σεξουαλική εκμετάλλευση μιας νεαρής κοπέλας από μια αδίστακτη γυναίκα και τον εξίσου διεφθαρμένο γιο της. 

Η υπόθεση είχε δει το φως της δημοσιότητας τον Οκτώβριο του 2013. Σύμφωνα με τα στοιχεία που είχε κοινοποιήσει η αστυνομία, η 59χρονη τότε Σοφία Κώτσου και ο 38χρονος τότε γιος της, Φωτόπουλος Κωνσταντίνος, είχαν παγιδεύσει στα δίκτυα τους επί δέκα ολόκληρα χρόνια μια νεαρή κοπέλα (34 ετών την εποχή της σύλληψης), πείθοντάς της ότι της έχουν κάνει μάγια με αποτέλεσμα να «ναυαγούν» όλοι οι ερωτικοί της δεσμοί.

Από τα 24 της χρόνια, που γνώρισε την απόρριψη από έναν ερωτικό σύντροφο, μέχρι τα 34 της, τη χρονιά που συνειδητοποίησε το βαθμό στον οποίο την είχε εκμεταλλευτεί το ζεύγος των κακοποιών, η ευκατάστατη κοπέλα κατέβαλε συνολικά σε μητέρα και γιο το ποσό των 112.000 ευρώ, με αντάλλαγμα περίπλοκες ιεροτελεστίες (ορισμένες σεξουαλικής φύσης) που υποτίθεται ότι θα «έλυναν» τα μάγια και την κατάρα που τη βάραινε. Ωστόσο, η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν ο εκβιασμός που επιχείρησαν οι απατεώνες εις βάρος της, όταν η ίδια προσπάθησε να κόψει επαφές μαζί τους.

Ορισμένα από τα σύνεργα των απατεώνων «μάγων» που κατασχέθηκαν κατά τη σύλληψή τους


Απειλώντας την ότι θα έστελναν στους δικούς της DVD με ερωτικές περιπτύξεις της ίδιας με τους δύο τους, της απέσπασαν ακόμα περισσότερα χρήματα, προτού η κοπέλα καταφύγει στις αρχές για να καταγγείλει τη δράση τους. Οι αιμομίκτες εκβιαστές και απατεώνες συνελήφθησαν τον Οκτώβριο του 2013, ωστόσο αφέθηκαν υπό όρους ελεύθεροι στις 7 οκτωβρίου 2014. Πριν από λίγες μέρες, το δικαστήριο καταδίκασε σε 12 χρόνια φυλακή την 62χρονη σήμερα «μάγισσα» και σε 11 χρόνια τον 41χρονος σήμερα γιο της, που βοηθούσε τη μητέρα του να υλοποιήσει τα σατανικά της σχέδια. Μετά τη νέα δικαστική απόφαση συνελήφθησαν εχθές το πρωί από αστυνομικούς της ασφάλειας και αύριο θα οδηγηθούν στη φυλακή που προορίζονται να εκτίσουν το υπόλοιπο της ποινής τους.


Η σεξουαλική εκμετάλλευση του θύματος και οι εκβιασμοί

Έπειτα από 10 χρόνια πανάκριβων ιεροτελεστιών οι οποίες δεν ωφελούσαν σε τίποτα την προσωπική της ζωή, η 34 πλέον κοπέλα βρέθηκε σε απόγνωση. Τότε ακριβώς ξεκίνησε και η σεξουαλική της εκμετάλλευση από μητέρα και γιο, οι οποίοι την έπεισαν ότι τα μάγια που της είχαν κάνει ήταν τόσο... σύνθετα, ώστε χρειαζόταν μία ερωτική τελετή για να λυθούν.

Η 59χρονη απατεώνισσα είπε στην 34χρονη ότι έπρεπε να έχει σεξουαλική επαφή με τον γιο της αλλά και με την ίδια, προκειμένου να «ξεφορτωθεί» την κατάρα που της είχαν ρίξει και έτσι, επί τουλάχιστον ένα δίμηνο, μάνα και γιος πραγματοποιούσαν «ερωτικές τελετές» με το θύμα τους, τις οποίες φρόντιζαν μάλιστα να καταγράφουν με κρυφές κάμερες. Παρά την καλοστημένη επιχείρηση των απατεώνων, η 34 συνειδητοποίησε στις αρχές του 2013 ότι είχε πέσει θύμα μιας αδίστακτης σπείρας, η οποία της είχε «φάει» σχεδόν ολόκληρη την περιουσία της. Έτσι, προσπάθησε να κόψει κάθε επαφή με την 59χρονη και τον γιο της, για να βρεθεί τότε αντιμέτωπη με έναν ακόμη εφιάλτη: Με το αποκαλυπτικό υλικό στα χέρια τους, μάνα και γιος άρχισαν να εκβιάζουν την κοπέλα, απειλώντας την ότι θα παρέδιδαν τα DVD με τα σεξουαλικά όργια στους συγγενείς της, αν δεν τους έδινε και άλλα χρήματα! Με τον τρόπο αυτό κατάφεραν να αποσπάσουν άλλα 19.500 ευρώ από την 34χρονη, προτού εκείνη αποφασίσει να βάλει τέλος στην εγκληματική τους δράση, καταφεύγοντας στην αστυνομία.


ΠΗΓΗ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger