Το αίτιο της ανάφλεξης της Porsche Cayenne του εκδότη Παναγιώτη Μαυρίκου ο οποίος βρήκε φρικτό θάνατο ενώ οδηγούσε στην Αττικη Οδό, φαίνεται πως ανακάλυψαν οι ειδικοί εμπειρογνώμοντες.

Οι εμπειρογνώμονες ανακάλυψαν μια περίεργη τρύπα στο δάπεδο της μαύρης Porsche Cayenne στο ύψος του καθίσματος του οδηγού, την οποία και συνδέουν με την ανάφλεξη του πολυτελούς αυτοκινήτου. Παράλληλα όπως διαπίστωσαν το κιβώτιο ταχυτήτων είχε μπλοκάρει ενώ η δεξιά εξάτμιση- άγνωστο πως – είχε σκάσει.

Μέχρι στιγμής κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει πως έγινε η τρύπα στο δάπεδο, ούτε και γιατί έσκασε η δεξιά εξάτμιση και αν αυτά είχαν συνέπειες στην πυρκαγιά.

Για το λόγο αυτό, την περασμένη Πέμπτη οι ειδικοί πραγματογνώμονες κατέθεσαν αίτημα στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής προκειμένου να αφαιρέσουν από το καμένο όχημα το κιβώτιο ταχυτήτων για περαιτέρω έρευνα. Παράλληλα ζήτησαν από το Εργαστήριο Πυροβόλων Οπλων και Ιχνών Εργαλείων της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. να προσδιορίσει από πού προήλθε η οπή στο δάπεδο, όπως και η θραύση στην εξάτμιση.

Να σημειωθεί ότι τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθούν και οι τοξικολογικές εξετάσεις που θα δώσουν την εικόνα της κατάστασης στην οποία βρισκόταν ο 43χρονος εκδότης της εφημερίδας «Ακρόπολη»


ΠΗΓΗ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger