Είμαι ΕΛΛΗΝΑΣ γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω στην ΕΛΛΑΔΑ γι αυτό και δεν ανέχομαι στην χώρα μου να μου κάνει έλεγχο κανένας νταβατζής Βούλγαρος, Γερμανός, Γάλλος, Πορτογάλλος κλπ.
Για ακόμη μια φορά περνώντας τα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα στον Προμαχώνα, στον ΕΛΛΗΝΙΚΟ συνοριακό σταθμό έκαναν τον έλεγχο ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ. ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ κάνουν έλεγχο στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ σύνορα κι οχι ΕΛΛΗΝΕΣ. Στα Βουλγαρικά σύνορα πάλι Βούλγαροι κάνουν τον έλεγχο.

3 ώρες σήμερα να περάσω τα Ελληνικά σύνορα γιατί οι ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ επί ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ εδάφους έλεγχαν και ξαναέλεγχαν τα έγγραφα μου, όμως κατι έλειπε και όσο δεν το έβρισκαν καθυστερούσαν παίζοντας με την δική μου ψυχική ηρεμία. Όλα τα έγγραφα ήταν εντάξει, έλειπε όμως το σημαντικότερο, έλειπε το 20ευρω. Όποιος δεν έχει ανάμεσα στα έγγραφα του το 20ευρω παραμένει υπό τον εξευτελιστικό έλεγχο ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ επί ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ εδάφους!!!

Ρε πάτε καλά; Βάλατε ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ σύνορα να μας κάνουν τους νταβατζήδες; Υπάρχει λέει διακρατική συμφωνία, τι είδους συμφωνία είναι αυτή όμως αυτή που επιτρέπει στους ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ να κάνουν τον έλεγχο επί ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ εδάφους και όχι οι ΕΛΛΗΝΕΣ; Κι αν υπάρχει τέτοια συμφωνία γιατί δεν κάνουν τον αντίστοιχο έλεγχο οι ΕΛΛΗΝΕΣ στα Βουλγάρικα σύνορα επί Βουλγαρικού εδάφους; Αν οι ΕΛΛΗΝΕΣ συνοριοφύλακες και αστυνομικοί δεν μπορούν ουτε καν να προφυλάξουν τους ΕΛΛΗΝΕΣ πολίτες ( γιατι ζητήσαμε την βοήθεια τους και δήλώνουν αναρμόδιοι) τότε τι στο διάβολο τους θέλουμε και τους πληρώνουμε;Παραδώσατε την χώρα μου στους ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ανεγκέφαλοι πολιτικάντηδες και είστε υπόλογοι γι αυτό.

(Ακολουθεί παλαιότερη ανάρτηση μου στις 6 Μαίου για το ίδιο θέμα)

Μια ενδιαφερουσα πληροφορια, που ίσως δεν γνωρίζετε (σε ένα ελαφρώς μεγάλο κείμενο).
Στα ΕλληνοΒουλγαρικα σύνορα (στον Προμαχωνα Σερρων) τον έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγραφών, κατά την αποχώρηση σου από την Ελλάδα, τον κάνουν Βούλγαροι αστυνομικοί, οι οποίοι είναι τοποθετημένοι στα Ελληνικά φυλάκια/σημεία ελεγχου. Οι Έλληνες Αστυνομικοί είναι ακριβώς δίπλα τους και αράζουν χαζεύοντας επιδεικτικα τους Βούλγαρους συναδέλφους τους, οι οποιοι κάνουν την δουλειά που οι Έλληνες φορολογουμενοι πληρώνουν τα «δικά μας παιδιά» για να κάνουν. Και δεν κανουν.
Τον ελεγχο των συνόρων δεν τον κανουν, λοιπόν, οι Ελληνες αστυνομικοι λόγω «καποιας διακρατικης συμφωνίας», όπως μου είπαν οι ίδιοι, όταν τους ρώτησα. Pas mal. Πληρώνουμε ολόκληρο κλιμάκιο αστυνομικών να κάθονται στα σύνορα χωρίς να έχουν καμία απολύτως αρμοδιότητα. Σιγά την είδηση. Ελλαδαρα.

Τωρα ερχεται το καλο:

Κατά την επάνοδο σου στην Ελλάδα από την Βουλγαρία, τον έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων σου για να εισέλθεις στην χώρα μας τον κάνουν πάλι (!) Βούλγαροι αστυνομικοί. Όταν ρώτησα για ποιο λόγο έχει τέτοια τεράστια ουρά στο ρεύμα εισόδου στην Ελλάδα μου είπαν ότι είναι λόγω της Σενγκεν και των αυστηρών μέτρων. Μου είπαν επίσης ότι αν μπει η Βουλγαρία στην Σενγκεν οι έλεγχοι θα καταργηθούν.
Ερώτημα 1. Είναι δυνατόν τον έλεγχο για είσοδο στην Ελλάδα – ζωνη Σενγκεν, να τον κάνουν οι Βούλγαροι, των οποίων η χώρα δεν ανήκει καν στην Ζώνη Σενγκεν; Με ποια λογική οι Βούλγαροι Δημόσιοι υπάλληλοι καθορίζουν ποιος θα μπει και υπό ποιες προϋποθέσεις στην Ελλαδα, την στιγμή που τα οχήματα και οι πολίτες που ελέγχονται έχουν ήδη εγκαταλείψει την Βουλγαρική Επικρατεια και βρίσκονται πέραν της γραμμης οπου ειναι τοποθετημενη η Ελληνική Σημαία- άρα επί Ελληνικού Εδαφους;
Ερώτημα 2. Αν όντως υπάρχει τέτοια διακρατική συμφωνία, για μονομερη έλεγχο από την Βουλγαρική μόνο πλευρά, εντος ομως του Ελληνικου εδαφους (οι Βουλγαροι χρησιμοποιουν αποκλειστικα τα κτιρια της Ελληνικης πλευρας!), γιατί δεν την επεκτείνουν και εντός της χώρας μας, ώστε οι δικοί μας αστυνομικοί να είναι εντελώς και μονίμως ξεκούραστοι; Ήτοι, ας προσλάβουμε τους Βούλγαρους να περίπολουν σε όλες τις Ελληνικές πόλεις. Σήμερα Προμαχωνας, αύριο Λαμία. Μεθαύριο Σπάρτη.
Ερώτημα 3. Αν περισσεύουν οι in situ Έλληνες αστυνομικοί, μηπως να τους στείλουν στο ΑΤ Εξαρχειων, που κατα πως φαίνεται, εχουν έλλειψη προσωπικού, αν κρίνω από τα μηδενικά αποτελέσματα αστυνόμευσης της περιοχής;
Ερώτημα 4. Πόσο σίγουροι είστε ότι όταν μπει η Βουλγαρία στην ζώνη Σενγκεν (εύχομαι ολόψυχα σύντομα), η Ελλάδα θα είναι ακόμα μέλος της ζωνης;
Για μια χώρα στην οποια εισήλθαν εντος ενος ετους, στο έδαφος της, 1.000.000 λαθρομεταναστες (εκ των οποίων ειναι αποδεδεδειγμενο οτι οι μισοί μπήκαν και βγηκαν χωρίς να ελεγχθούν καθόλου!) είναι εντελώς προσβλητικό να ελεγχομαστε Έλληνες πολίτες από Βούλγαρους ώστε να μας επιτραπει να περάσουμε εντός του δικού μας Ελληνικου Εθνικού Εδάφους.
Για μια χώρα στην οποία τον έλεγχο εισόδου ασκούν Βούλγαροι και Τούρκοι (βλ. παράδειγμα Χιου), ενώ υπεριπτανται Σκοπιανα ελικόπτερα πάνω από την Αριδαία και Σκοπιανοι επανανεισαγουν (κλωτσηδον) λαθραιους ανάμεσα από τρύπες στα συρματοπλεγματα είναι εντελώς προσβλητικό να μας λένε ότι υπάρχει σοβαρή κυβέρνηση που ασκεί οποιονδήποτε έλεγχο της Επικράτειας της.
Πρόκειται για τεράστια ξεφτίλα.

alfazita.blogspot.gr/2016/07/blog-post_8.html
indobserver.blogspot.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger