Οι νέες αποκαλύψεις του Τζέιμς Γκάλμπρεϊθ για το plan X και την εμπλοκή του στρατού για την τήρηση της τάξης στην Ελλάδα, προκαλούν έντονες αναταράξεις στο πολιτικό σκηνικό.

Μάλιστα ο έλληνικος λαός δεν ξέρει ούτε τα μισά απο τα συνταρακτικά γεγονότα που ακολούθησαν, το παρασκήνιο και της συζήτησης του Έλληνα Πρωθυπουργού Α.Τσίπρα, με τον Ρώσο Πρόεδρο Β.Πούτιν, με τον πρώτο να ζητά Βοηθεια ακόμη και με Στρατιωτικη Επεμβαση της Ρωσίας στην Ελλάδα!

Τα φερόμενα αυτα σενάρια,τα αποκάλυψε ο Σπύρος Πρίφτης με 2 άρθρα του με τίτλο: Τα σχεδια Ρωσικης Στρατιωτικης Αποβασης στην Ελλαδα, απο την Βαση στην Συρια! Και: Στρατιωτικη Επεμβαση  ζητησε ο Τσιπρας απο τον Πουτιν ,για να διασφαλίσει την ομαλότητα του Δημοψηφισματος στην Ελλαδα!

Αναλυτικά το Χρονικό: Βοηθεια ακομα και με Στρατιωτικη Επεμβαση  ζητησε ο Τσιπρας απο τον Πουτιν!

Δεν φάνηκε να αιφνιδιαστηκε η Ρωσια-Πουτιν, με την αποφαση Τσιπρα για την διεξαγωγή δημοψηφίσματος .Ο Πρωθυπουργός Α.Τσιπρας φέρεται να ειχε ενημερώσει τον Ρωσο Προεδρο για αυτο το ενδεχομενο, στην κατ ιδιαν συναντήσεις τους στις 19 ιούνιου στην Ρωσια,στην περιπτωση Ναυαγιου των διαπραγματεύσεων με τους Δανειστές μας!

Ο Ελληνας Πρωθυπουργος βασει καποιων σεναριων, ζητησε απο τον Πουτιν την Βοηθεια της Ρωσιας, ακομα και σε μορφή Στρατιωτικης Επεμβασης της Ρωσιας στην Ελλαδα,σε περιπτωση που ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας  Μάριο Ντράγκι, αρνηθεί να διασφαλίσει τις Ελληνικες Τραπεζες με την απαιτούμενη ρευστότητα από την πλευρά της ΕΚΤ.

Μια τετοια εσκεμμένη αποφαση του Μάριο Ντράγκι, ειναι εφικτη,με την υποστήριξη των δηθεν Εταίρων μας, ωστε να πλήξουν το δημοψήφισμα, να προκαλεσουν Χαος στην Χωρα,οπου θα φερει μια αλλοιωση του αποτελεσματος υπερ της συνεχισης των Μνημονιων, και θα ακολουθησει η πτωση της Κυβερνησης του Συριζα!

Ο Πουτιν εθεσε σε ετοιμοτητα Ειδικες δυναμεις και  των Στολων στην Μαυρη θαλασσα!

Με κατεπείγουσα εντολη Πουτιν, εθεσε σε Συναγερμό και ετοιμότητα τις Ειδικες δυναμεις και των Στολων στην Μαυρη θαλασσα, στην περιπτωση που προκληθεί χαος-αναταραχες,στην Ελλαδα…….Ακομα και για καθε πιθανο σεναριο, οπως ειναι ενα Στρατιωτικο Πραξικοπημα, η μια Στρατιωτικη Επιθετικη ενεργεια, κυρίως απο την Τουρκια,που μεσα στην ολη αναμπουμπουλα, βρει την ευκαιρια για θερμο επεισοδιο,μεχρι και αποβαση,σε νησι του Αιγαιο!

Όσον αφορά το θέμα για μια Ρωσικη Στρατιωτικη επεμβαση στην Ελλαδα, σε Αρθρο στις 27 Ιουνιου με τιτλο: Κίνα Ρωσία – είναι στην ευχάριστη θέση να διασωσουν την Ελλάδα! Περιγραφει τα εξης: Στην Ελλάδα θα βιώσουν σύντομα την πλήρη οικονομική κατάρρευση, η οποία θα οδηγήσει σε εμφύλιες διαμάχες και χάος στους δρόμους τους. Οι Ευρωπαίοι θα τους διαγράψουν και οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις θα κάνουν χωρις καμία αμφιβολία ό, τι πρέπει  για να διασώσουν τις  τράπεζες στις χώρες τους που είναι εκτεθειμένες. Δεδομένου ότι η Ρωσία έχει ήδη ναυτική βάση στη Συρία και σε κοντινή  αποσταση με την Ελλαδα στην Κριμαία, η κατάσταση στην  Συρία είναι αδύναμη, και είναι καλύτερη περίπτωση, η Ρωσία  να προσπαθήσει να κερδίσει την παρουσίας της στην Ελλάδα, δενοντας με την παρουσια της σε πιο ζεστο λιμανι! Το πιο πιθανό, ο μεγαλύτερος παίκτης εδώ θα είναι η Κίνα.Η Κίνα θα κανει ενα μεγαλο άλμα  με την ευκαιρία να αποδυναμώσουν το ΝΑΤΟ και να αποκτήσουν  πόδι στην Μεσόγειο. Διαβαστε το Αρθρο Εδω: http://beforeitsnews.com/opinion-conservative/2015/06/china-or-russia-happy-to-bail-out-greece-3025570.html

Ο Φοβος των βρετανων απο το 1944 για Ρωσικη αποβαση στο Αιγαιο!

Ένα αποχαρακτηρισμένο έγγραφο από την Μικτή Επιτροπή Πληροφοριών της Βρετανίας  δείχνει ότι η Ρωσία  αμφισβήτησε την σφαίρα επιρροής της Βρετανίας στην Ελλαδα, και οτι η Ρωσία φιλοδοξούσε να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στην περιοχή της Μεσογείου, μαλιστα υπηρχαν και σχεδια για μια ενδεχομενη Ρωσικη επεμβαση θετοντας υπο πληρη ελεγχο τους ολο το Αιγαιο. Το έγγραφο αυτό ήταν από το 1944, και δημοσιευτηκε σε Αρθρο με τιτλο : Πώς η Ρωσία χρησιμοποιεί των καπιταλισμό για να κερδίσει την Ελλάδα. Δειτε εδω :http://www.analystsforchange.org/2015/06/rachel-marsden-how-russia-is-using.html
Η κατάληξη ειναι σε όλους μας γνωστή, κι αν τίποτα απο όλα αυτα που τυπώθηκαν και γράφτηκαν δεν έγιναν-πραγματοποιήθηκαν, οφείλονται στην κολοντούμπα Τσίπρα, με συνθηκολόγηση και παράδοση της χώρας μας στους δανειστές μας,και συγκεκριμένα στην Γερμανία-ΕΕ, κρεμώντας τα συμφωνηθέντα με το Ρωσο Πρόεδρο Β.Πούτιν, κατάργηση του plan X,και την ενεργοποίηση του,αλλα και σε εξαναγκασμό σε παραίτηση του Γιάνη Βαρουφάκη!

Το αν τελικά ηταν καλύτερα που δεν εγινε τίποτα απο όλλα αυτά, και αποφύγαμε μια εξοδο απο την ευρωζώνη, και επιστροφή στο εθνικό μας νόμισμα,τα συμπεράσματα είναι όλα δικά σας, διώτη καταφέραμε να μας κάνουν Βενεζουέλα μεσα στο ευρώ,τώρα, πιά θα ηταν η διαφορά να ειμασταν Βενεζουελα μεσα στην Δραχμή,δεν καταλαβαίνω την διαφορά!

Αρθρο Σπυρος Πριφτης

email: spyros.priftis76@yahoo.gr
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger