Σε κατάσταση σοκ οι συγγενείς της οικογένειας από τις συνεχείς αποκαλύψεις – Τι διαπίστωσε ο παιδοψυχολόγος που εξέτασε το ανήλικο κοριτσάκι…

Την πόρτα του ανακριτή θα περάσει εντός της ημέρας ο 39χρονος γιατρός, που συνελήφθη το Σάββατο από αστυνομικούς του τμήματος προστασίας ανηλίκων της Θεσσαλονίκης, για ασέλγεια στην ανήλικη κόρη του. Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 39χρονου μετά από καταγγελία της εν διαστάσει συζύγου του και της μητέρας της στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων, σύμφωνα με την οποία ο 39χρονος, προέβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της κόρης του. Ο γιατρός κατηγορείται για τα αδικήματα της αποπλάνησης ανηλίκων και κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια, όπου ο παθών δεν συμπλήρωσε τα 14 έτη, με την επιβαρυντική περίπτωση τέλεσης της πράξης από οικείο. Να σημειωθεί πως σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε οικίες του στη Θεσσαλονίκη και σε περιοχή της Λάρισας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 559 ναρκωτικά δισκία, που κατείχε χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή, καθώς και πλήθος κουτιών φαρμακευτικών σκευασμάτων, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.



Επίσης, βρέθηκαν φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, δύο κεντρικές μονάδες, εξωτερικός σκληρός δίσκος, φορητό μέσο αποθήκευσης δεδομένων, 16 κάρτες μνήμης και κινητό τηλέφωνο, τα οποία κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν για εξέταση στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα τοπικά μέσα, το κοριτσάκι έχει ήδη εξεταστεί από ψυχολόγο ο οποίος έκρινε ότι έχουν ισχύ τα λεγόμενά της.



ΠΗΓΗ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger