Η μεγαλύτερη πόλη της Αυστραλίας, το Σίδνεϊ, έχασε τον τίτλο της φιλικότερης πόλης στον κόσμο στην ετήσια κατάταξη του ταξιδιωτικού οδηγού Conde Nast Traveler και πέρασε στη δεύτερη θέση παρά τη φιλική διάθεση των Αυστραλών που τους κάνει πολύ αγαπητούς στους ξένους επισκέπτες.

Περίπου 128.000 άνθρωποι που ερωτήθηκαν κατά την έρευνα αυτή, που έγινε το 2015, επέλεξαν αντί του Σίδνεϊ την πόλη Τσάρλεστον της Νότιας Καρολίνας των ΗΠΑ λόγω της νότιας γοητείας της, του νόστιμου φαγητού της και της μοναδικής της αρχιτεκτονικής, μετέδωσε σήμερα το δίκτυο CNN.

Ωστόσο, μολονότι η όμορφη πόλη του Σίδνεϊ έχασε την πρώτη θέση στην κατάταξη αυτή την οποία κατείχε πέρυσι, οι ταξιδιώτες εξακολουθούν να μην την χορταίνουν, καθώς οι καλοπροαίρετοι Αυστραλοί συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν τους επισκέπτες.

"Είναι τόσο φιλικοί άνθρωποι, τόσο πολύ μάλιστα που αφού γνωρίσαμε μια Αυστραλή κατά την πτήση μας για εκεί, αυτή προσφέρθηκε να μας πάρει και να μας πάει στο ξενοδοχείο μας και πέρασε μια ολόκληρη ημέρα μαζί μας για να μας δείξει τα αγαπημένα της μέρη στην πόλη", είπε ένας ταξιδιώτης, σύμφωνα με τον Conde Nast.

"Αν ήταν δυνατό θα ζούσα εκεί", είπε ένας άλλος.

Τρίτο στην κατάταξη αυτή έρχεται το Δουβλίνο στην Ιρλανδία και ακολουθεί το Κουίνσταουν στη Νέα Ζηλανδία, ενώ με το Παρκ Σίτι στη Γιούτα των ΗΠΑ ολοκληρώνεται η πρώτη πεντάδα των φιλικότερων πόλεων στον κόσμο, σύμφωνα με την έρευνα.





ΠΗΓΗ


ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger