Στο Μέγαρο Μαξίμου για έκτακτη συνάντηση με τον πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα μετέβη το απόγευμα του Σαββάτου ο υπουργός Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος.

Ο υπουργός Άμυνας έφτασε στο Μέγαρο Μαξίμου με μια μηχανή μεγάλου κυβισμού, μόλις αποχώρησε από το πρωθυπουργικό γραφείο ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος κ. Γιάννης Στουρνάρας. Την ίδια ώρα έφτασε στο Μέγαρο Μαξίμου και ο υφυπουργός Άμυνας κ. Δημήτρης Βίτσας. Στο πρωθυπουργικό γραφείο και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, ο οποίος ήταν εκεί για τη συνάντηση με τον διοικητή ΤτΕ.


Η συνάντηση τελείωσε στις 20:15 και εξερχόμενος δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις και είπε απλώς ότι η συνάντησή του με τον πρωθυπουργό έχει σχέση με την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στη Νέα Υόρκη και τις επαφές που θα έχει εκεί. 


Όταν ρωτήθηκε για το γνωστό tweet για τον Καλογρίτσα έβαλε τα γέλια και αποχώρησε όπως ήρθε. Να θυμίσουμε ότι χθες το πρωί ο κ. Καμμένος είχε επανέλθει στο θέμα της αδειοδότησης Καλογρίτσα και σχολίασε στο twitter όσα αποκαλύπτονται για την προσφορά του Καλογρίτσα και το βοσκοτόπι στην Ιθάκη το όποιο έχει δανειστεί από τον Σπύρο Καραμπάτσο, το οποίο αξιολόγησε 100 εκατ. ευρώ και το χρησιμοποίησε στη διαδικασία αδειοδότησης για τις τηλεοπτικές άδειες. Νωρίτερα, ο κ. Καμμένος συγκεκριμένα ανήρτησε στο twitter μια φωτογραφία με γίδια που έγραφε «Gida resort by Karabatsos holdings» και είχε πέντε σύμβολα του δολαρίου και πέντε του ευρώ!

ΠΗΓΗ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger