«Νατοϊκές δυνάμεις αστυνόμευσης για καταστολή κοινωνικών αντιδράσεων στην Ελλάδα»


Ανάμεσα στις θανατηφόρες για την Ελλάδα αποφάσεις που πάρθηκαν (την Κυριακή 24.1.2016, σε προάστιο της Ρώμης, όπου έγινε η Μυστική συνάντηση των εκφραστών του μυστηρίου της ανομίας), ήταν και η συνέχιση των δυσβάστακτων μέτρων, των νέων σχιζοφρενικών νομοσχεδίων, αλλά και η ψήφιση 4ου μνημονίου και πάει λέγοντας…
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Επειδή τα σατανικά σχέδια τους, είναι καλά μεθοδευμένα και μελετημένα, έχουν προβλέψει και την πιθανή μαζική κοινωνική εξέγερση των αγανακτισμένων Ελλήνων, οπότε και έχουν λάβει τα κατάλληλα μέτρα για να την αντιμετωπίσουν.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Αν λοιπόν υπάρξει κοινωνική εξέγερση και ξεσηκωμός των Ελλήνων κατά των μνημονίων (ή και κάποιος μεθοδευμένος αστικός πόλεμος, βλ. μεταναστευτικό) & δεν καταφέρουν οι εγχώριες αστυνομικές δυνάμεις να τα αντιμετωπίσουν όλα αυτά…, θα δώσουν εντολή να ανάψει το πράσινο φως, για να ενεργοποιηθεί η απόφαση καταστολής των οποιονδήποτε κοινωνικών αντιδράσεων, από τις νατοϊκές δυνάμεις αστυνόμευσης.
   

Έχει υπογραφεί συμφωνία επί κυβερνήσεως Καραμανλή (το 2008) με το ΝΑΤΟ για αυτόν τον σκοπό. Έτσι λοιπόν το ΝΑΤΟ έχει κάθε δικαίωμα να επέμβει χωρίς να το προσκαλέσει η όποια Ελληνική κυβέρνηση.

Περισσότερα και πιο αναλυτικά στο συγκλονιστικό βίντεο που ακολουθεί.

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΜΩΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, ΠΩΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΘΕΟΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑ…..


Πηγή

Δημοσίευση σχολίου

Blogger