Η ώρα έφτασε - Δηλώσεις Μουζάλα

Στο λιμάνι της Μυτιλήνης έδεσε το πλοίο του ΠολεμικούΝαυτικού «Λέσβος», το οποίο ήρθε πλήρως εξοπλισμένο με κρεβάτια, θερμάστρες κλπ, προκειμένου να στεγαστούν εκεί 500 «μετανάστες» από το Κέντρο Κράτησης της Μόριας.

Όπως σας γράψαμε χθες, τα πλοία του Πολεμικού Ναυτικού μετατρέπονται σε ξενοδοχεία, την ώρα που η κατάσταση στο Αιγαίο είναι έκρυθμη.

Ωστόσο, η κυβέρνηση δείχνει να προχωρά ένα βήμα παραπέρα.

Υπό μελέτη είναι ακόμα και η επίταξη ξενοδοχειακών μονάδων στα νησιά του Αιγαίου για την στέγαση των μουσουλμάνων «προσφύγων και μεταναστών».

Επίταξη είναι η «οριστική ή προσωρινή αφαίρεση κινητής ή ακίνητης περιουσίας καθώς και προσωπικών υπηρεσιών, που γίνεται από το κράτος για στρατιωτικούς σκοπούς σε καιρό πολέμου ή επιστράτευσης ή για δημόσια ωφέλεια».

Εν ολίγοις, όπως σε ειδήσεις που μας έρχονται από την Ιταλία και μαθαίνετε αποκλειστικά από το el.gr, η περιουσία πολιτών θα περνά με την βία στο κράτος, προκειμένου να μείνουν μέσα μουσουλμάνοι.

Θυμηθείτε το βίντεο, όπου η ιταλική Αστυνομία αναγκάζει 80χρονο ιδιοκτήτη ξενοδοχείου να στεγάσει με το «έτσι θέλω» Αφρικανούς «μετανάστες», ενώ εκείνος αντιστέκεται στην δήμευση της περιουσίας του από το κράτος.


Για παρόμοιες καταστάσεις μας προετοιμάζει ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας, μιλώντας στον realfm 97,8.

«Η επίταξη είναι ένα όπλο που σκεφτόμαστε να χρησιμοποιήσουμε, έχει νομικά ζητήματα να λυθούν» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μουζάλας. 

Ακούστε όλη την συνέντευξη και σταθείτε στο 3.55' λεπτό:


ΠΗΓΗ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger