Ο Tran Van Hay έγινε πρωτοσέλιδο σε όλο τον κόσμο σε μεγάλη ηλικία. Ο Βιετναμέζος ήταν 73 ετών όταν ένα τηλεοπτικό συνεργείο τον επισκέφτηκε στο σπίτι του για να καταγράψει ένα μοναδικό χαρακτηριστικό – τα πολύ μακριά μαλλιά του.


Αφότου αρρώστησε σοβαρά όταν έκοψε τα μαλλιά του στα 25 του, ο Hay αποφάσισε να μην τα ξανακόψει ποτέ! Πάνω από 50 χρόνια αργότερα, τα μαλλιά του είχαν μήκος πάνω από 6,7 μέτρα και ζύγιζαν περίπου 10 κιλά. Αν και τα μαλλιά του δεν είχαν μετρηθεί ποτέ επισήμως από το βιβλίο ρεκόρ Guinness, ο Tran Van Hay είναι γνωστός ως ο άντρας με τα πιο μακριά μαλλιά στον κόσμο.

Η γυναίκα του, Nguyen, λέει ότι η σωματική αλλαγή του άντρα της έγινε μέρος της προσωπικότητας του. Όσο μάκραιναν τα μαλλιά του, τόσο πιο πολύ εμπνεόταν από τους τοπικούς Βουδιστές μοναχούς. Αφιέρωσε την υπόλοιπη ζωή του στο να θεραπεύει τους άλλους σαν βοτανολόγος – και ποτέ δεν χρέωσε τους ασθενείς του.


Ο Hay κράτησε τα μακριά μαλλιά του, τα οποία το Metro χαρακτηρίζει σαν “έναν τεράστιο μαλλιαρό βόα” που ισορροπεί στο κεφάλι του μέσα σε ένα μαντίλι. Στο παρακάτω βίντεο βγάζει το μαντίλι του και αρχίζει να ξετυλίγει τα μαλλιά του καθώς η γυναίκα του τα απλώνει στο τραπέζι της κουζίνας για να τα δουν οι επισκέπτες.

Αλλά κάποιες φορές ήταν πραγματική πρόκληση να έχει τέτοια μαλλιά, αφού δυσκολευόταν να τα ισορροπήσει πάνω στο κεφάλι του κάνοντας τις καθημερινές δραστηριότητες του.

Το 2010 ο Tran Van Hay πέθανε από φυσικά αίτια σε ηλικία 79 ετών. Η κοινότητα του τον τίμησε σαν ένα από τα πιο ευγενικά και γενναιόδωρα άτομα.


Δείτε την ιστορία του στο βίντεο που ακολουθεί:


ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger